Φιλική ήττα της Βέροιας από τον Απόλλωνα - Κοντά σε Σάποργκ και Ολιβέρα

Φιλική ήττα με 0-1 γνώρισε από τον Απόλλωνα η Βέροια. Για ένα ακόμη φιλικό ματς η Βέροια ήταν κακή και έδειξε αδυναμία στο σκοράρισμα.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας απείλησε στο 2' με σουτ του Διαμαντόπουλου και στο 10' του Κάσσου που πέρασαν άουτ και και στο 43' με τον Διαμαντόπουλο έφτασε στο 0-1 με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια είχε ένα καλό σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή αλλά ο Γεωργακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιατραβάνης έκανε όμορφη προσπάθεια και σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο 78' ο νεαρός Μαυριάς έπιασε εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε σωτήρια, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του ματς έγινε στο 86' όταν ο υπό δοκιμή Σαφερ εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Απόλλωνα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γιαντσή. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Παυλίδης (όλοι του Συνδέσμου Ημαθίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Χαροντάκης (46' Φόρτες), Μαλόν (69' Παπαγεωργίου), Καλί (46' Ασίγκμπα), Μαραγκός (57' Μελίσσης), Μπαλάφας, Ναβαλόφσκι, Τομάς (46' Λινάρδος), Άρτσε (57' Σαφερ), Μελικιώτης (69' Ξόμπλιος), Μίλιεβιτς (69' Μαυριάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Χιώτης, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πουρτουλίδης, Κονέ, Βάντερσον, Κάσσος, Ρομάνο, Διαμαντόπουλος.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Πάνος, Αλιατίδης, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Τρίγκας, Στεργίδης, Καλλέργης, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Γκούφας.

Μεταγραφικά

Η Βέροια προχωρά ταχέως στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό, Τζέφρι Σάρπονγκ, αλλά και τον 28χρονο Ουρουγουανό επιθετικό, Πάμπλο Ολιβέρα.

Ο Σάρπονγκ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπρέντα, Σοσιεδάδ, Χέρακλες και Γουέλινγκτον Φίλιξ. Είναι διεθνής με την Κ21 της Ολλανδίας και εθεωρείτο σπουδαίο ταλέντο.