Σιόντης: "Ο Ελευθερόπουλος μας έκανε ομάδα"

Έφτασε στην ομάδα ολίγον αργοπορημένα, όμως δεν άργησε να βρει θέση στην ενδεκάδα της Βέροιας. Με 21 συμμετοχές στα 30 παιχνίδια της ομάδας της Ημαθίας και 1537 αγωνιστικά λεπτά, ο Στέφανος Σιόντης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της Βέροιας. Ο Γιαννιώτης μεσοαμυντικός μίλησε στο Novasports.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Στέφανε μια χρονιά που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες για τη Βέροια, δεν είχε το ανάλογο φινάλε. Η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στο τέλος, εσύ πως έζησες όλη την πορεία της Βέροιας;

«Σίγουρα φέτος ήταν μια χρονιά που έγιναν πολλές μεταγραφές και μια προσπάθεια για να κάνει η ομάδα το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να γίνουμε όσο ομάδα έπρεπε και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Κατά διαστήματα καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η αδυναμία που είχαμε στο να πετυχαίνουμε εύκολα γκολ ήταν κάτι που μας στοίχισε. Μας στέρησε αρκετούς βαθμούς, ειδικά σε παιχνίδια που κυριαρχήσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η ομάδα δεν κινδύνευσε σε καμία χρονική στιγμή. Παρά τα όποια λάθη έγιναν δεν είχαμε προβλήματα. Αυτά τα λάθη θα πρέπει να διορθωθούν την επόμενη χρονιά για να καταφέρει η ομάδα να πλασαριστεί πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Αλλαγή προπονητή στα μισά της σεζόν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ποια ήταν η συμβολή του;

«Η ομάδα ξεκίνησε με τον κύριο Γεωργιάδη στον πάγκο. Δυστυχώς εγώ δεν ήμουν στην προετοιμασία της ομάδας για να μπορώ να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για τη δουλειά που έγινε εκεί. Ωστόσο, μπαίνοντας στα παιχνίδια η ομάδα είχε μια σταθερότητα, χωρίς να εντυπωσιάζει βέβαια. Είχαμε μια καλή συγκομιδή βαθμών. Λόγω της πίεσης που υπήρχε όμως για να γίνει κάτι παραπάνω, η διοίκηση προχώρησε στην αλλαγή προπονητή. Η ομάδα με τον κύριο Ελευθερόπουλο, αν και δεν είχε την συγκομιδή που τις άξιζε, έδειξε στοιχεία μιας ομάδας καλά δουλεμένης. Είχε εξαιρετική τακτική συμπεριφορά, δουλέψαμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι με τον νέο προπονητή μας. Έχει τη δική του φιλοσοφία και επιμένει πολύ. Θεωρώ πως τη νέα σεζόν, χτίζοντας την ομάδα από την αρχή, μπορεί να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο».

Οι σκέψεις σου για την επόμενη χρονιά; Θα βρίσκεσαι και τη νέα σεζόν στη Βέροια;

«Για τη νέα σεζόν έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με την ομάδα. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Νομίζω πως το επόμενο διάστημα θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα διοικητικά και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα».