Έχασε στο Καραϊσκάκη η Βέροια - Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό η Βέροια. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έπαιξε καλά μόνο στο πρώτο μέρος όπου δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και έφτασε στο 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και δημιούργησε πρώτος ευκαιρίες για γκολ. Στο 6' ο Κασάμι πάσαρε στον Φουστέρ στο όριο της περιοχής, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 11' μετά από κάθετη μπαλιά του Κολοβού, ο Ντομίνγκες έκανε το σουτ στην κίνηση από αριστερά, αλλά μπλόκαρε ο Καντιμοίρης

Στο 19' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και ο Φουστέρ με προβολή έκανε το 1-0

Στο 26' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας. Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Πουλίδο έδιωξε με το κεφάλι ο Γιουσούφ με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Μετά το ημίωρο η Βέροια βγήκε με αξιώσεις μπροστά. Στο 30' ο Ναζλίδης έφυγε στην αντεπίθεση και επιχείρησε την κάθετη μπαλιά, ο Ανάκογλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 31' είχαμε ένα σουτ του Κασάμι έξω από την περιοχή, ο Καντιμοίρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ενώ στο 35' ο Πουλίδο μπήκε στην περιοχή και γύρισε από αριστερά, ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Στο 36' είχαμε βολέ του Ναζλίδη στην κίνηση από αριστερά, η μπάλα ψηλά πέρασε άουτ και στο 43' μετά από βαθιά μπαλιά του Νέτο, λάθος του Ντα Κόστα, ο Ναζλίδης προσπάθησε να "σκάψει" την μπάλα και να την περάσει πάνω από τον Ρομπέρτο, αλλά το πλασέ του του αδύναμο και ο Ισπανός μπλόκαρε

Στο 44' μετά από σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά, ο Κασάμι έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από το δοκάρι

Στις καθυστερήσεις μετά από φάουλ του Νέτο από δεξιά, έδιωξε με το κεφάλι ο Πουλίδο, ακολούθησε βολέ στην κίνηση του Μαγιέφσκι από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ξεκίνησε το ματς με μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 52' μετά από κάθετη μπαλιά του Ναζλίδη, ο Μαγιέφσκι βρέθηκε απέναντι από τον Ρομπέρτο πλάσαρε από αριστερά, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε με το σώμα.

Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και διεύρυνε τη νίκη του.

Στο 57' ο Ολυμπιακός απάντησε. Μετά από φάουλ του Ντομίνγκες από δεξιά, ο Κασάμι μόνος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε στην κίνηση και ο Καντιμοίρης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 62' σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά, κεφαλιά Ντα Κόστα, ο Καντιμοίρης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 64' μετά από λάθος του Μαλόν, έκανε την κεφαλιά στην κίνηση ο Πουλίδο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δοκάρι.

Στο 65' ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Σαλίνο έβγαλε τη σέντρα, ο Κολοβός στόπαρε και πριν η μπάλα σκάει στο έδαφος ο Φουστέρ με γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα

Στο 73' ανάποδο ψαλίδι του Φαρτούνη, ο Καντιμοίρης με τα ακροδάχτυλα στο παραθυράκι της εστίας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 82' μετά από κόρνερ Φορτούνη από αριστερά, έκανε κεφαλιά Ντα Κόστα, αλλά ο Καντιμοίρης εκπληκτικά σε κόρνερ

Στο 83' ο Ολυμπιακός σημείωσε το 3-0.Ο Φουστέρ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα στον Πούγγουρα, αλλά ο Πουλίδο με προβολή έκανε το 3-0. 

Στο 88' ο Ολυμπιακός έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Φουστέρ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Σταυρουλάκης, Βερρής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ (46' Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (66' Ερνάνι), Ντομίνγκεζ (66' Φορτούνης), Πουλίδο.

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπράβο, Ανάκογλου (84' Μελικιώτης), Γιουσούφ, Ναζλίδης (71' Καϊκούτ), Μαγέφσκι (59' Γεωργιάδης), Άρτσε, Σιόντης.