Φιλική νίκη της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ

veriapaok

Φιλική νίκη επί του πιο έτοιμου ΠΑΟΚ σημείωσε η Βέροια. Με τέρματα των Ναζλίδη στο πρώτο μέρος και Μερεμπασβίλι στο φινάλε του ματς, επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της έπεσε αλλά εκτός από το τέρμα που δέχθηκε δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του ματς. Ήταν πιο επιθετική και είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, την πρώτη επικίνδυνη φάση την δημιούργησε η Βέροια. Στο 10' είχαμε μια κεφαλιά του Εντζεγκέλε μετά από φάουλ του Αμπντούν όμως ο Πέλκας έβγαλε σε κόρνερ. Οι επιθετικές διαθέσεις της Βέροιας επιβραβεύτηκαν στο 23'. Ο Αμπντούν εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Όλσεν κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το ημίωρο, ο ΠΑΟΚ έψαξε την ισοφάριση. Στο 23'ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων. Στο 37'ο Γκάρι Ροντρίγκες απέφυγε τον Εντζεγκουέλε έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε. Στο 44'ο Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοροβέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές αλλαγές και μπήκε πιο επιθετικά. Στο 68' ο Σαλπιγγίδης γύρισε ωραία στον Μυστακίδη, ο τελευταίος μόνος ανενόχλητος σούταρε ψηλά άουτ. Στο 73΄οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση. Από μεγάλη μπαλιά του Σαββίδη στην πλάτη του Τσουμάνη, ο Ζάιρο έκανε το κοντρόλ με το στήθος, απέφυγε τον Καντιμοίρη και με πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο 83' ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή. Από εκτέλεση κόρνερ του Σαββίδη ο Μυστακίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90' η Βέροια έγραψε το 2-1. Ο Μερεμπασβίλι με ένα ασύληπτο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ!!!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (71' Νάστος), Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (46' Τσουμάνης), Βεργώνης (46' Παυλίδης), Μπαλάφας (90' Καρακώστας), Γιουσούφ (78' Γεωργιάδης), Μαγιέφσκι (58' Τάτος), Αμπντούν (71' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης (78' Μελικιώτης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Ζάιρο, Μαντούρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης