Επέστρεψε στις νίκες η Βέροια - Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε το Αιγάλεω (φωτογραφίες)

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Αν και δυσκολεύθηκε, επικράτησε με 3-1 του Αιγάλεω. Η Βέροια άνοιξε το σκορ νωρίς αλλά είδε τους αντιπάλους να φτάνουν στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος, η Βασίλισσα πήρε προβάδισμα με πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους και σημείωσε ένα ακόμη τέρμα στο τελείωμα του ματς.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια άσκησε πίεση σε όλο το γήπεδο από το ξεκίνημα και αιφνιδίασε τον αντίπαλο. Μάλιστα, η Βασίλισσα είχε την ευκαιρία να σημειώσει και γκολ πολύ νωρίς. Στο 7’ ο Πέντα έκανε το κόρνερ από δεξιά, ο Κανούλας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε το γύρισμα και ο Μουρατίδης από κοντά έγραψε το 1-0.

Το Αιγάλεω ισορρόπησε το ματς μετά το 15’ και δημιούργησε την πρώτη του απειλή στο 17’. Ο Σπυρόπουλος έκανε την σέντρα, ο Ντιάτα πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνα, έκανε το στοπάρισμα αλλά άνοιξε την μπάλα κι έδωσε την ευκαιρία στον Βοσνιάδη να μπλοκάρει.

Μετά το 25λεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο κι έκλεισαν την Βέροια πίσω. Η προσπάθειά τους να φτάσουν στην ισοφάριση καρποφόρησε στο 29’, όταν ο Ψανής έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά και ο Αλέξης Ζούρκος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βέροια άντεξε στην αντίπαλη πίεση χωρίς να κινδυνεύσει και είχε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο 45’ ο Πέντα εκτέλεσε κόρνερ, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Βέροιας προσπάθησε να τονώσει την επιθετική του γραμμή και άλλαξε τους παίκτες στα πλάγια ρίχνοντας στο ματς τους Σκαθαρούδη και Χατζάρα.

Η Βέροια είδε την τύχη να της χαμογελά στο 58’, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιλιγκίρη πάνω στον Μπλέτσα Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανούλας στο 60’ (προηγήθηκαν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων) και έγραψε το 2-1.

Επιθετική τόνωση επιχείρησε για το Αιγάλεω και ο Λουκάς Καραδήμος, ρίχνοντας στο ματς τον Πετρόπουλο και τον Μάρτινς.

Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν ο Μάρτιντς έβγαλε μόνο σε θέση εκτέλεσης τον Τσιλιγκίρη, αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλάγια θέση κατέληξε άουτ. Στο 87’ ο Τσαφταρίδης έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά, ο Σπυρόπουλος έκανε το σουτ αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 89’ η Βέροια “χτύπησε” στην αντεπίθεση και έφτασε στο 3-1. Ο Βεργώνης πάσαρε στον κενό χώρο στον Χατζάρα και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Πέντα (56’ Σκαθαρούδης), Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης (56’ Χατζάρας) , Σιμόνι, Κανούλας (69’ Βεργώνης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψανής, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης, Μπαξεβάνος (74’ Τσαφταρίδης), Ντιάτα (66’ Πετρόπουλος), Κατσικογιάννης, Τσιτσάρης (67’ Μάρτινς).

Football League (6η αγωνιστική)

Ασπρόπυργος - Τρίκαλα 1-1
Ιάλυσος - Διαγόρας 1-1
Καβάλα - Θεσπρωτός 4-1
Καλαμάτα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
Τρίγλια - Ιεράπετρα 0-2
Βέροια - Αιγάλεω 3-1
Νίκη Βόλου - Ιωνικός 1-2

Βαθμολογία

1 Βέροια 11
2 Καβάλα 11
3 Ιεράπετρα 11
4 Καλαμάτα 10
5 Τρίκαλα 10
6 Ιωνικός 10
7 Διαγόρας 9
8 Ολυμπιακός Β. 9
9 Αιγάλεω 8
10 Ασπρόπυργος 7
11 Ιάλυσος Ρόδου 5
12 Νίκη Βόλου 4
13 Θεσπρωτός 4
14 Τρίγλια 3

View this gallery on Flickr