Στην Καρδίτσα την Κυριακή οι Αετοί

Το δεύτερο παιχνίδι αλλά για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, καθώς μεσολάβησε το ρεπό, δίνουν την ερχόμενη Κυριακή (27/10) οι Αετοί Βέροιας.

Οι “ασπρόμαυροι”, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας, θα αγωνιστούν στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν αλλά και στην ιστορία τους σε μια εθνική κατηγορία.

Για τον Ντάνη Τυριακίδη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και άπαντες είναι στη διάθεση του για την αναμέτρηση στην Καρδίτσα (27/10, 17.00)

Αντίπαλος των Αετών είναι η τοπική Αναγέννηση, επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία, η οποία από τα πρώτα δείγματα γραφής, αποτελεί μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα που δυσκόλεψε στην πρεμιέρα την ισχυρή Νίκη Βόλου, ενώ την προηγούμενη Κυριακή πέρασε νικηφόρα από τη Φλώρινα.

Όσον αφορά τους Εφήβους, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (27/10) και ώρα 12.00 τον Αιγινιακό, μια αναμέτρηση που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” και είναι στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας για τον πρώτο γύρο αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής :

Ολυμπιακός Βόλου – Ίκαροι Τρικάλων
Τιτάνες Παλαμά – ΓΑΣ Μελίκης
ΣΚ Ιωάννινα – ΑΓΣ Ιωαννίνων
Φαίακας Κέρκυρας – Νίκη Βόλου
Αίολος Τρικάλων – Αριστοτέλης Φλώρινας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αετοί Βέροιας
Ρεπό: ΦΟ Αριδαίας