Πρώτη ήττα για την Βέροια - Έχασε με 1-0 στην Καβάλα

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε στην Καβάλα η Βέροια. Η "Βασίλισσα" αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δεν κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και ηττήθηκε με 1-0. Γενικά, το παιχνίδι είχε λίγες απειλητικές φάσεις μέσα στις δυο περιοχές και το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε με σουτ έξω από την περιοχή.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Η Βέροια απείλησε πρώτη φορά στο 26' με κεφαλιά του Σκαθαρούδη που έφυγε άουτ, μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη αξιόλόγη φάση τους άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 30' ο Κέρθι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0.

Στο 42' η Βέροια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κανούλας με κοντινό σουτ, μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς παρέμεινε ισορροπημένο. Στο 58' η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, Ο Χαντί έπιασε την κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Καθάριου αλλά ο Βοσνιάδης έσωσε την εστία της Βέροιας. 

Η Βέροια από την πλευρά της, απείλησε με κεφαλιά του Βεργώνη στο 62 και του Μαραγκού στο 69', μετά από κόρνερ του Πέντα αλλά η μπάλα και στις δυο περιπτώσεις κατέληξε άουτ.

Στο 73', η Καβάλα έψαξε και πάλι το γκολ με μακρινό σουτ αλλά ο Βοσνιάδης απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Χαντί.

Στο τελευταίο τέταρτο, οι φίλαθλοι δεν είδαν καμιά σπουδαία ευκαιρία μέσα στις δυο περιοχές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουμαλάκης (Αναστασιάδης, Τοροσίδης)

ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζάς, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος (66' Μελισσόπουλος), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (77' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος (86' Αρναούτογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου (64' Χατζάρας), Μαραγκός, Ταϊρης, Πέντα, Βεργώνης (75' Μπλέτσας), Πασάς, Σκαθαρούδης, Κανούλας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ιάλυσος Ρόδου - Νίκη Βόλου 1-0
Ασπρόπυργος - Αιγάλεω 1-1
Καβάλα - Βέροια 1-0
Τρίγλια - Τρίκαλα 0-1
Ιεράπετρας - Διαγόρας Ρόδου 0-0
Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0
Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός 1-1

Βαθμολογία

  1. Καλαμάτα 10
  2. Ιεράπετρας 8
  3. Τρίκαλα 8
  4. Βέροια 7
  5. Καβάλα 7
  6. Διαγόρας 5
  7. Ασπρόπυργος 5
  8. Αιγάλεω 5
  9. Νίκη Βόλου 4
  10. Ιωνικός 4
  11. Ιάλυσος Ρόδου 4
  12. Τρίγλια 3
  13. Ολυμπιακός Β. 3
  14. Θεσπρωτός 1