Βέροια για φίλημα - Απέκλεισε με τριάρα και τον Λεβαδειακό (φωτογραφίες, βίντεο)

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η Βέροια. Παίζοντας πολύ αποτελεσματικά στο δεύτερο μέρος, σημείωσε τρία γκολ και απέκλιεσε τον Λεβαδειακό. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια ξέσπασε στην επανάληψη και προκρίθηκε άνετα.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και έληξε χωρίς γκολ. Η Βέροια είχε περισσότερες τελικές αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Καλύτερες στιγμές της ήταν στο 1' όταν ο Κανούλας από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 14' ψηλοκρεμαστό σουτ του Πέντα μπλόκαρε ο Κοκκαλάς και στο 18' δυνατό σουτ του Χατζιάρα αποκρούστηκε.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 9' αλλά το σουτ του Ορφανίδη κατέληξε άουτ. Επίσης, κεφαλιά του Παντελίδη αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Πεταυράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια αιφνιδίασε τον αντίπαλο και σημείωσε δυο γρήγορα γκολ. Στο 53' ο Σιμόνι, μετά από ένα όμορφο 1-2 με τον Κανούλα, βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος της περιοχής και με όμορφη εκτέλεση έγραψε το 1-0. Στο 61', ο Κανούλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απόκρουσε ο Κοκκάλας και ο Πέντα από κοντά σημείωσε το 2-0.

Στο 71' η Βέροια σημείωσε και τρίτο τέρμο. Σε αντεπίθεση, ο Βεργώνης έβταλε μόνο τον Πασά, ο οποίος κατέβασε όμορφα την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα.

Η Βέροια διατήρησε άνετα του προβάδισμά της και στο 88' είχε ένα καλό σουτ του Μπλέτα που πέρασε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπάλας (Λιόντος, Φαλτάκας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74' Μπλέτσας), Πέντα (78' Ζούρκος), Χαντζάρας (68' Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66' Μακρής), Συμελίδης, Εν' Νομό (66' Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46' Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

{jlex}flickr:72157711046014302{/jlex}