Ισόπαλη στα Γιάννενα η Βέροια

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ η Βέροια. Η Βέροια απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στάθηκε πολύ καλά, στα ίσια, και έδειξε ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια στην κατηγορία της τη νέα σεζόν.

Στο 69΄ ο Κανούλας δέχθηκε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ από τον Βεργώνη και με πλασέ έκανε το 0-1. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 83'. Ο Παμλίδης κέρδισε κόντρα στη γωνία της περιοχής, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπλατσιώτη, γύρισε στον Λιάσο για να σιγουρέψει το γκολ και ο νεαρός χαφ του ΠΑΣ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Ζαμπαλάς με βοηθούς τους Κώστα Λιόντο και Θανάση Θανασιά (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξυδάς, Ελευθεριάδης, Πάντοβατς, Κρίζμαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιούλης, Νικολιάς, Νουμέτς, Παμλίδης, Πηλιός, Ζώγκος, Λώλης, Γιανίκογλου, Λιάσος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (57΄Μπλατσιώτης), Μουχάλης (57΄ Ζούρκος Αλ.), Λεφίδης (59΄ Τρούπκος), Στάμου, Μαραγκός (63΄Μουρατίδης), Βεργώνης (87΄ Βασίλτσης), Ζούρκος Ν. (46΄ Πολύζος), Πέντα (46΄ Μπλέτσας), Μελικιώτης (60΄ Μανιώτης), Κανούλας (80΄Ιωάννου), Σκαθαρούδης (59΄ Σιμόνι).