Θεοδοσιάδης: "Σκυλιάσαμε" για το αποτέλεσμα!

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με την ΑΠΕ Λαγκαδά, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την σημερινή τους νίκη, μια νίκη δίκαιη. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο λεπτό έως το τέλος. Όλη η ομάδα θα έλεγα ότι «σκύλιασε» για το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την ουσία του παιχνιδιού, δεν ξεκινήσαμε καλά. Παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι, φλύαροι και υποτονικοί, αλλά όσο περνούσε το παιχνίδι σιγά σιγά βρίσκαμε τα πατήματά μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, ξέροντας ότι απέναντί μας είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχασε πολύ δύσκολα.

Δουλέψαμε στην καθημερινότητα πάνω στον αντίπαλο, ξέραμε τα αδύνατα και δυνατά σημεία του. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε από την αρχή που ήρθα στην ομάδα, ξέροντας ότι ο αντίπαλος παίζει στο μισό γήπεδο, είναι ότι δημιουργούνται πολλοί χώροι στην πλάτη μας και είναι ένα θέμα το οποίο αν και το δουλεύουμε στην προπόνηση, δεν το λύσαμε. Έτσι και σήμερα σε μια κόντρα επίθεση ο αντίπαλος ευτύχησε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει την ομάδα στον ψυχολογικό τομέα, χάνοντας λίγο τον προσανατολισμό μας.

Όμως η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια που σήμερα, θα έλεγα ότι κάναμε τα εύκολα δύσκολα γιατί δημιουργήθηκαν πολλές κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο σκορ και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα, όπως και στο Αμύνταιο, να παίξουμε πιο απελευθερωμένα και να κινηθούν πιο ελεύθερα οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν έγινε, αλλά η ουσία είναι η νίκη και αυτοί που μετράνε είναι οι τρεις πόντοι.

Θα αξιολογήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας και πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με το πρωτοπόρο του ομίλου μας Παλαιοχώρι.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Λαγκαδά και προσωπικά στον Γιώργο Ιορδανίδη και να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για μια ακόμη Κυριακή βρέθηκε κοντά μας και βοήθησε στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας».

Απαντώντας ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ σε ερωτήσεις είπε:

-«Η αλλαγή του Μουρατίδη ήταν για λόγους τακτικής»

-«Ευτυχώς ο τραυματισμός του Κανούλα δεν ήταν σοβαρός, αλλά προτιμήθηκε, σε συνεργασία με τους γιατρούς, να προφυλαχτεί από το σημερινό παιχνίδι για να τον έχουμε στον αγώνα με το Παλαιοχώρι»

-«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την αμυντική λειτουργία. Άλλο να σε βάλει στην περιοχή σου ο αντίπαλος και αυτό είναι θεμιτό στο ποδόσφαιρο και άλλο να δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ. Είμαστε ομάδα δημιουργικότητας και έρχεται ο αντίπαλος και σε περιμένει στο μισό γήπεδο με κινδύνους στην πλάτη μας. Το δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά παίζει μπάλα και ο αντίπαλος και αυτό πρέπει να το δεχθούμε. Είναι άδικο όχι μόνο για την τετράδα των αμυντικών, αλλά και για όλη την ομάδα».

-«Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όλοι οι συντελεστές, είναι τα επόμενα δύο παιχνίδια. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη και στα τριάντα παιδιά που είναι στο δυναμικό μας. Το μυαλό μου είναι στο πως θα παρουσιαστούμε και στα δύο παιχνίδι, αρχής γενομένης με το Παλαιοχώρι. Υπάρχει χρόνος για να γίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα με μεταγραφές. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνουν όλα»

-«Ο Μουρατίδης σήμερα είχε κάποια αστάθεια, επηρεάστηκε ψυχολογικά, οπότε βάλαμε τον Βεργώνη ως καθαρό αμυντικό χαφ και να ηρεμήσει το παιχνίδι και ο Μπακάλης ως ένας έμπειρος παίκτης. Και επειδή ποντάρουμε πολύ στη εμπειρία, τον βάλαμε δίπλα στον Μαραγκό για να κλειδώσουμε την ηρεμία της άμυνας. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο το ύψος, αλλά το μυαλό και η σωστή θέση".

- Όλοι εδώ είμαστε ΒΕΡΟΙΑ. Εργάζομαι στη ΒΕΡΟΙΑ και είμαι ο πιο φανατικός οπαδός της! Πρέπει να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. "Δικά μας παιδιά" και "αποπαίδια". Εγώ ως προπονητής θέλω να είμαι δίκαιος με την συνείδησή μου και δίκαιος στα τριάντα παιδιά που έχω στην ομάδα και μετά δίκαιος στους ιδιοκτήτες που με έφεραν εδώ. Ο στόχος μας είναι να παίζουν οι πιο έτοιμοι και αυτοί που θα έρθουν από πίσω να είναι καλύτεροι και να δίνουν λύσεις όταν κάτι δεν πάει καλά για την ομάδα. Ξεκάθαρα πράγματα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ (ΑΠΕ Λαγκαδά):

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ για τη νίκη της. Ήταν καθαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε κάπως μουδιασμένα στο πρώτο 20λεπτο - 30λεπτο, δίνοντας εμείς χώρο στη ΒΕΡΟΙΑ, με αποτέλεσμα να έρθει και το πρώτο γκολ. Κάπως συνήλθαμε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν και έγινε η ισοφάρισή μας. Όμως από ένα αμυντικό λάθος η ΒΕΡΟΙΑ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο στον άξονα και μπήκαμε κάπως καλύτερα, πιέσαμε, βγήκαμε στην επίθεση βάζοντας και δεύτερο επιθετικό, αλλά δεν ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε.

Όσον αφορά την αντίδραση του Κυζιρίδη, δυσανασχέτησε γιατί τον έκανα αλλαγή»