Έκαμψε την αντίσταση του Λαγκαδά η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Άλλη μια νίκη σημείωσε η Βέροια. Αυτή την φορά επικράτησε στο γήπεδό της του Λαγκαδά με 2-1 σε ένα ματς με ωραίο θέαμα και πολλές ευκαιρίες. 

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές τελικές φάσεις για γκολ και προηγήθηκε με 2-1. Απέναντι σε έναν Λαγκαδά που είχε πρωτεραιότητα να φυλάξει τα νώτα του, η Βέροια βρήκε διαδρόμους για να φτάσει σε φάσεις εκτέλεσης.

Μόλις στο 13', μετά από ανεπυτεχή απομάκρυνση της μπάλας από τα καρέ του Λαγκαδά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπλέτσας και αυτός με διαγώνιο δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 (δείτε το γκολ στο παρακάτω βίντεο)

Η Βέροια δεν χάρηκε πολύ το τέρμα που πέτυχε. Στο 19' ο Αλμυράς εκμεταλλεύτηκε την κακή συνενόηση του Μπλατσιώτη με την άμυνά του (άφησαν την μπάλα για να την διώξει το τερματοφύλακας ο οποίος όμως δεν βγήκε), και με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση. Πολιόρκησαν την αντίπαλη περιοχή και έχασαν ευκαιρίες πριν το 2-1. Στο 26' και στο 27' ο Μυλωνάς με σουτ και με ψηλοκραμαστή κεφαλιά έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' ο Ταταρίδης έδιωξε πολύ δύσκολα ψηλοκραμστή κεφαλιά του Χατζάρα.

Στο 35' η Βέροια έφτασε στο 2-1. Ο Λεφίδης έκανε στην σέντρα και ο Βεργώνης με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε το γκολ στο παρακάτω βίντεο)

Στο δεύτερο μέρος ο Λαγκαδάς ανέβηκε ψηλά για να πιέσει την Βέροια και στο 50' ο Αλμυράς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην Βεροιώτικη άμυνα, βγήκε μόνος, αλλά τον πρόλαβε ο Μπακάλης και δεν τον ανέκοψε πριν σουτάρει. Στο 57' οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Πολυζωίδη, που πέρασε άουτ. Λίγο άουτ πέρασε και απευθείας φάουλ του Ζαγναφέρη στο 62'.

Η πρώτη απειλή της Βέροια καταγράφηκε στο 68' και ήταν αυτό που λέμε κλασσική ευκαιρία. Ο Ιωάννου πέρασε στον Μυλωνά αλλά αυτός μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε ψηλά άουτ. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 70' με σουτ του Χατζάρα από καλή πλάγια θέση που πέρασε όμως άουτ.

Στο 76' ο Αλμυράς μπήκε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπακάλη που τελικά δεν δόθηκε (δείτεο το βίντεο)

Στο 78' ο Καράμπελας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Ταταρίδης πετάχτηκε στο παραθυράκι του και απόκρουσε (δειτε την απόκρουση)

Στο 87' οι φιλοξενούμενοι είχαν καλό σουτ με τον Σαμουηλίδη που πέρασε λίγο άουτ.

Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Σαμουλίδης του Λαγκαδά.

Διαιτητής: Κουκούλης (Καραγιάννης, Κοτούμπας) 

ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (83' Κυριακίδης), Μουρατίδης (46' Καράμπελας), Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Σκαθαρούδης), Μυλωνάς, Τσικόπουλος (58' Ιωάννου), Χατζάρας.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Ανδρεάδης, Βόσδου, Χατζηαθανασίου, Σαμουλίδης, Πολυζωίδης, Καραγκούνης (61' Συμεωνίδης), Ταχματζίδης, Κυζιρίδης (55' Ζαγναφέρης), Αλμυράς.

Παραλειπόμενα

Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Περίπου 400-50 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το ματς.

Δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε οι λίγοι οργανωμένοι της Βέροιας. Μέχρι και με τους πολιτικούς τα έβαλαν.

Πολύ καλό το θέαμα του ματς. Εκτός από τα τρία γκολ είχε πολλές ευκαιρίες. 

"Βεργώνη ψυχάρα για πάντα Βεροιάρα" φώναξαν οι φίλοι της Βασίλισσας μετά το γκολ του Βεργώνη.

"Τι αλλαγές έκανες;" φώναξε αγανακτισμένος φίλαθλος τον προπονητή της Βέροιας, ενώ η ομάδα κέρδισε 2-1. "Γιατί δεν έβαλες τον Μέσι;" φώναξε άλλος φίλαθλος ειρωνικά, απαντώντας στον προηγούμενο.

Τα αποτελέσματα

Γιαννιτσά - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0
Εδεσσαϊκός - Νίκη Αγκαθιάς 0-0
Αγροτικός Αστέρας - Μακεδονικός 0-1
Μελιτεύς Μελίτης - Ερμής Αμυνταίου 1-2
Ολυμπιακός Κυμίνων - Τρίγλια 0-1
Βέροια - Λαγκαδάς 2-1
Άρης Παλαιοχωρίου - Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Βαθμολογία

  1. Άρης Παλαιοχωρίου 24
  2. Βέροια 18
  3. Αγκαθιά 18
  4. Τρίγλια 18
  5. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 17
  6. Γιαννιτσά 16
  7. Αλμωπός Αριδαίας 14
  8. Μακεδονικός 14
  9. Εδεσσαϊκός 12
  10. Ολυμπιακός Κυμίνων 10
  11. Λαγκαδάς 9
  12. ΠΑΟ Κουφαλίων 6
  13. Ερμης Αμυναιαου 6
  14. Μελιτεύς Μελίτης 5
 
 

Powered by flickr embed.