Λευκή ισοπαλία με την Τρίγλια η Βέροια (φωτογραφίες)

Ισόπαλη 0-0 με την τρίγλια αναδείχθηκε η Βέροια. Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ, καμιά από τις αντιπάλους δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφυγαν από το ματς με έναν βαθμό στις αποσκευές τους.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η Βέροια προσπάθησε να πιέσει ψηλά στο ξεκίνημα αλλά δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Επιθετικά, δεν κατάφερε να φτάσει οργανωμένα σε θέση εκτέλεσης στην αντίπαλη περιοχή. Απείλησε μόνο δυο φορές, από στημένη φάση (κόρνερ). Συγκεκριμένα, στο 10’, μετά από δυο εκτελέσεις κόρνερ του Κυριακίδη, ο Βεργώνης έπιασε ισάριθμες κεφαλιές οι οποίες αποκρούστηκαν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.

Από την άλλη πλευρά, η Τρίγλια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 14’ ο Ντούνκα εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του Μπλατσιώτη, μπήκε στην περιοχή της Βέροιας, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απόκρουσε. Στο 26’ ο Σουάνης κέρδισε την κόντρα, έκανε και το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή της Βέροιας αλλά πάλι ο Μπλατσιώτης απόκρουσε. Στο 28’ ο Ντούνκα μπήκε από τα δεξιά, έκανε και το διαγώνιο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο. Η Βέροια είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 48’, όταν ο Μπλέτσας μπήκε από δεξιά αλλά σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Τρίγλια απάντησε με δυο ευκαιρίες του Σουάνη. Στο 51’ το σουτ του Σουάνη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ όπως και η προβολή του στο 60’.

Η Βέροια άγγιξε το γκολ στο 71’. Μετά από φάουλ του Κυριακίδη, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 79’ πάλι η Τρίγλια βρέθηκε κοντά στο γκολ. Σε αντεπίθεση, ο Ντούνκα πέρασε και τον Μπλατσιώτη αλλά άνοιξε πλάγια την μπάλα, γύρισε στον Λιόνη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Μπακάλης απόκρουσε με τα πόδια.

Στο 83’ ήταν η σειρά της Βέροιας. Ο Μουρατίδης έκανε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ: (Παπανώτας) Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (86’ Ιωάννου), Βεργώνης, Ζυγγερίδης (46’ Μυλωνάς), Κυριακίδης (77’ Τσικόπουλος), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Μπακάλης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: (Γεωργιάδης) Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου (90' Σπάσιτς), Μπέσσας, Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάνης (74’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (66’ Πάλλας), Ντούνκα (84’ Μαλακασιώτης), Λιόνης.

Παραλειπόμενα

Δυο πρώην παίκτες της Βέροιας διακρίναμε στην εξέδρα των επισήμων. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Καντιμοίρη και τον φορ Παντελή Καπετάνο.

Ένας άλλος πρώην παίκτης της Βέροιας ήταν στο γήπεδο, αλλά ως αντίπαλος. Πρόκειται για τον Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος φέτος είναι προπονητής στην Τρίγλια.

Μετά από πολύ καιρό άνοιξε η παλιά κερκίδα και υποδέχθηκε φιλάθλους. Μπορεί ο άλλοτε χώρος τον οργανωμένων να μην γνώρισε παλιές δόξες ωστόσο ακούστηκαν πάλι συνθήματα από εκεί ενώ παραδοσιακοί φίλαθλοι επέστρεψαν στον αγαπημένο τους χώρο.

Αψιμαχίες προκάλεσε ένα φάουλ υπέρ της Τρίγλιας. Αποτέλεσμα της...κοκορομαχίας ήταν δυο κίτρινες στην Βέροια (Μπακάλης, Κυριακίδης) και μια στην Τρίγλια (Μιλκούδης)

Αποτελέσματα

Κουφάλια - Αλμωπός Αριδαίας 0-0
Άρης Παλαιοχωρίου - Λαγκαδάς 1-0
Βέροια - Τρίγλια 0-0
Αγροτικός Αστέρας - Νίκη Αγκαθιάς 0-1
Εδεσσαϊκός - Γιαννιτσά 1-2
Κύμινα - Ερμής Αμυνταίου 0-0
Μελιτέας - Μακεδονικός 3-2

Βαθμολογία

  1. ΠΟ Τρίγλιας 7
  2. Νίκη Αγκαθιάς 7
  3. Άρης Παλαιοχωρίου 6
  4. ΑΣ Γιαννιτσά 6
  5. Μελιτεύς Μελίτης 4
  6. Βέροια 4
  7. Αλμωπός Αριδαίας 4
  8. Εδεσσαϊκός 4
  9. Λαγκαδάς 4
  10. Μακεδονικός 3 
  11. Ολυμπιακός Κυμίνων 3
  12. Ερμής Αμυνταίου 2
  13. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 1
  14. ΠΑΟ Κουφαλίων 1
 
 

Powered by flickr embed.