Νέες ήττες για Μακροχώρι, Λευκάδια

makroxori vataniakos1

Άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη ήταν η σημερινή για της ομάδες της Ημαθίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, το Μακροχώρι έχασε στο Βελεστίνο από τον Ρήγα με 4-0 και τα Λευκάδια ηττήθηκαν στη Νάουσα από τον Θεσπρωτό με 0-2. Ας δούμε τι έγινε στα σημερινά ματς:

Τρίκαλα – Αναγέννηση Άρτας 0-0
Πυρσός Γρεβενών – Δωτιέας Αγιάς 1-1
Οπούντιος – Πύρασος 1-1
Εθνικός Φιλιππιάδας – Οικονόμος 1-1
Λευκάδια – Θεσπρωτός 0-2
Ρήγας – Μακροχώρι 4-0
ΑΕ Καραϊσκάκης – Κοζάνη 1-0
Νεοκαισάρεια – Βατανιακός (17/11)

Δεν αντιστάθηκε το Μακροχώρι

Επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρά το Μακροχώρι. Η έβδομη ήττα του σημειώθηκε στο Βελεστίνο από τον Ρήγα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος και πέτυχαν άλλα δυο γκολ στο φινάλε την αναμέτρησης.

Στο 12' σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους», όταν ο Τσίπι εκτέλεσε κόρνερ, ο Βουραζέρης έπιασε την κεφαλιά με τον Μπλούκα στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Αλεξίου σούταρε για να διώξει τον κίνδυνο ο Αράπης διώχνοντας τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Ο Ρήγας συνέχιζε να πιέζει και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Ήταν το 24' όταν ο Μπίκας έδωσε στον Τσίπι κι αυτός με ένα εκπληκτικό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Κύρου, γράφοντας το 1-0.

Στο 38' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ και ο Ναουμίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Ρήγα να είναι πολύ καλός και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με στόχο να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έχασαν πολλές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή του 54', όταν ο Τσίπι σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης ο Ζατσάι σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ρήγας σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Στο 86' ο Χατζής με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μπίκα, αυτός αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Το σκορ έκλεισε στο 88' για τον Ρήγα, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μακροχωρίου ο Τσίπι σούταρε, στην πορεία της μπάλας παρεμβλήθηκε ο Μπίκας, ο οποίος με προβολή έγραψε το τελικό 4-0.

ΡΗΓΑΣ: Κεφαλας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (82' Μπακάλης), Χατζής, Τσίπι, Μπίκας, Ζατσάι (70' Ζενούνι), Μιχολίτσης (46' Μαλάκος)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Κουρτίδης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Μπλούκας, Αράπης, Κωτσόπουλος, Πατσιαβούρας, Ζωγράφος (48' Ιωαννίδης), Τάνης (78' Ζαχαριουδάκης), Βούλγαρης (71' Καραχαλίδης).

πηγή: www.goalpost.gr 

Νέα ήττα για Λευκάδια

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τους γηπεδούχους, καθώς στις πρώτες επτά αγωνιστικές, μετράνε ισάριθμες ήττες, ενώ ο Θεσπρωτός αναρριχήθηκε στην 5η θέση του δευτέρου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 11 κατάφεραν να προηγηθούν με πλασέ του Κοσμίδη. Στο 81' ο Σκούφαλης εκτέλεσε φάουλ και με ο Σιάννης με προβολή έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Κώστας Κάκουγλου):: Βόλτσης, Παπαδόπουλος, Χουϊλουλίδης, Κατσούλης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (63' Μουρατίδης), Νεστορόπουλος (75' Ελετζουανί 88' λ.τρ. Ίντος), Παρσόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Σαρίδης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Λάζαρος Σέμος): Πάντος, Πανταζής (50' Ασωνίτης), Μηνάς, Μητσέλος Α., Μπάρκας, Σκούφαλης, Κοσμίδης (86' Κάλλος), Καρύδης, Λεοντίου (46' Μώκος), Σιάννης, Δ.Παππάς