Ο Μιχάλης Αλεξιάδης προπονητής στο Μακροχώρι

makroxori vataniakos1

Ο Μιχάλης Αλεξιάδης είναι ο νέος προπονητής του Μακροχωρίου, αφού τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ο Μιχάλης Αλεξιάδης έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες σαν προπονητής και έχει παραστάσεις από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα της Κοζάνης στην συνέχεια δούλεψε στην Νάουσα, την ΑΕΠ Βέροιας και την Αλεξάνδρεια. Στην συνέχεια ήταν στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Κωστίκου στην Βέροια, όταν η «Βασίλισσα του Βορρά» βρισκόταν στην Β΄ Εθνική.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας. Μετά την επικύρωση της συμφωνίας, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη. Το Μακροχώρι είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκετε αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και πιστεύω και εγώ να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια μας και δουλεύουμε όλοι με μόνο στόχο την σωτηρία της ομάδας μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ' αυτήν την προσπάθεια και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».