Έχασαν Μακροχώρι και Λευκάδια

makroxori vataniakos1

Με ήττες επιστρέφουν Μακροχώρι και Λευκάδια. Το Μακροχώρι έχασε από τον Οπούντιο με 2-1 και τα Λευκάδια από τον Ρήγα στο Βελεστίνο με 6-2. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δωτιεύς - Οικονόμος 0-0
Νεοκαισάρεια - Κοζάνη 1-1
Αναγέννηση Άρτας - Βατανιακός 3-1
Ρήγας - Λευκάδια 6-2
Πυρσός - Θεσπρωτός 0-1
Οπούντιος - Μακροχώρι 2-1
Εθνικός Φιλιππιάδας - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1

Στο Βελεστίνο

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κέρδισαν άνετα τα Λευκάδια, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα οι γηπεδούχοι, ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έντεκα βαθμούς

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0! Στο 10' ο Μουρατίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και ο Παρσόπουλος στο 17 διπλασίασε τα τέρματα τη ομάδας του.

Από εκεί και πέρα ο Ρήγας πέρασε στην αντεπίθεση. Στο 26 ο Μαλάκος μείωσε σε 2-1 ,ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κρεββατάς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 31' Μιχολίτσης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε την πρωτοπορία στους γηπεδούχους με 2-3. Το 4-2 ήρθε στο 42 με αυτογκόλ του Αθανασιάδης. Ο Κρεββατάς στο 52'με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 52 και στο 65'ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Διαιτητές: Καρατέρπος, Παπαδόπουλος-Ιωαννίδης (Κοζάνης)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (72' Γούτσιος), Βουραζέρης (77' Ζηρδέλης), Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνι, Μιχολίτσης, Μπίκας, Μαλάκος, Ζατσάι, Κρεββατάς (66' Τσίπι).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ  (Κώστας Κάκογλου): Γκίτκος, Κατσούλης, Χουιλουλίδης, Αθανασιάδης (45' Γιώτας), Αργυρόπουλος, Τάσο, Τζελοσάνι, Μουρατίδης, Παρσόπουλος, Πέτκος (32' Παπαδόπουλος), Κεσαρίδης.

Στο Μαρτίνο

Σθεναρή αντίσταση πρόβαλε στο γήπεδο Μεγαπλατάνου στον Οπούντιο το Μακροχώρι. Προηγήθηκε στο 35' με τον Πατσιαβούρα και διατήρησε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 54' με κοντινό σουτ του Βέλλιου, μετά από φάουλ του Καντού. Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 67' από τον Καντού, μετά από κοντρόλ και σουτ.

Διαιτητές: Κατοίκος, Ρηγόπουλος-Τζάκος (Αθηνών)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκόσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Βλάχος (46' Κλωτσοτύρας), Καπός, Καντού (90' Γκριτζάπης), Πέππας (78' Στυλιανός).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Απόστολος Πάππας): Κύρου, Μπλούκας, Πεφίδης (7' λ.τρ. Παπαλαζαρίδης), Ηλιάδης, Ζωγράφος, Αράπι, Πατσιαβούρας (60' Αλεξανδρής), Τάνης, Βούλγαρης, Καραχαλίδης (71' Προκοπιάδης), Τσίκος.