Έχασαν Λευκάδια και Μακροχώρι

makroxori vataniakos1

Ήττες γνώρισαν την Κυριακή το απόγευμα Λευκάδια και Μακροχώρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Τα Λευκάδια έχασαν από τον Οπούντιο με 6-1 και το Μακροχώρι από τον Πύρασο με 3-0.

Δεν πρόβαλε αντίσταση το Μακροχώρι

Την ήττα χωρίς να προβάλει αντίσταση γνώρισε στη Νέα Αγχίαλο από τον Πύρασο το Μακροχώρι. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις της νίκης μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος κι έφτασαν στη νίκη με 3-0 χωρίς πίεση.

Στο 8ο λεπτό, σουτ του Μαλακασιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν ήταν "γεμάτο" και μπλόκαρε ο Κύρου, ενώ ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Π. Κοντοβά. Στο 10' ξεκινώντας από το κέντρο, προχώρησε και βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση και κεφαλιά του Γκάγκα, ο Π. Κοντοβάς από το ένα μέτρο μπροστά στην εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 1-0 στο 23'. Ο Αναστασίου έκλεψε την μπάλα από τον Κούκλη, προσπέρασε τον Κύρου και σε κενή εστία πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πυράσου. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Πύρασος έκανε το 2-0 στο 27'. Ο Μυργιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σπύρος Γκάγκας με κεφαλιά σκόραρε.

Στο 29', κεφαλιά πάλι του Γκάγκα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Αναστασίου βγήκε τετ-α-τετ με τον Κύρου, άνοιξε όμως το κοντρόλ και τον πρόλαβε με τάκλιν ο πορτιέρε του Μακροχωρίου, ενώ στο 55' σουτ του Μυργιώτη έφυγε λίγο άουτ.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 60ό λεπτό όταν ο Π. Κοντοβάς έβγαλε κάθετη πάσα στον κενό χώρο και ο Αναστασίου σκόραρε με ωραίο πλασέ πάνω από τον Κύρου.

Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες για τους Αγχιαλίτες: στο 63' ο Γκάγκας έκανε κεφαλιά, ο Κύρου απέκρουσε με το ένα χψέρι και στην επαναφορά ο Γκάγκας από το μισό μέτρο "κατάφερε" να χάσει το γκολ, στο 76' κεφαλιά του Γκάγκα έφυγε λίγο άουτ, στο 77' ο Γκίκα αντί να πλασάρει σε τετ-α-τετ πήγε να περάσει τον τερματοφύλακα που έπεσε κι απέκρουσε, στο 83' προβολή του Γκίκα από κοντά είχε την ίδια κατάληξη.

Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας, Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (65' Τσιουρέλης), Μυργιώτης (77' Βούλγαρης), Π. Κοντοβάς (75' Γκίκα), Αναστασίου.

Μακροχώρι: Κύρου, Τζέπης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Κούκλης, Τσίκος, Κωτσιόπουλος (63' Πατσιαβούρας), Ζαχαρουδάκης (67' Τσιντσάρης-70' Αργυρόπουλος), Ζωγράφος, Βούλγαρης.

πληροφορίες από: www.magnesiasports.gr 

Βαριά ήττα για Λευκάδια στο Μαρτίνο

Βαριά ήττα με 6-1 γνώρισε στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο η ομάδα των Λευκαδίων. Το ματς κρίθηκε στο ημίωρο όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0. Από εκεί και μετά το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4'. Μετά από μπαλιά του Βέλλιου ο Καντού με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Βόλτση κι έγραψε το 1-0. Στο 7΄κόρνερ του Μπαρκώση, κεφαλιά του Καπού στα χέρια του Βόλτση.

Στο 13΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από σέντρα του Νικολόπουλου από αριστερά, με κεφαλιά ψαράκι ο Καντού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλτση.

Στο 31' η συνεργασία Στυλιανού, Καντού και η κάθετη πάσα του τελευταίου έβγαλε τετ-α-τετ τον Νικολόπουλο που σημείωσε το 3-0. Στο 36' ο Καπός μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ.

Στο 39' είχαμε το 4-0. Μετά από σέντρα του Καντού, ο Νικολόπουλος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, στο 51' τα Λευκάδια μείωσαν το σκορ. Μετά από μπαλιά του Γκελοσάνι στην πλάτη της άμυνας του Μαρτίνου, βγήκε τετ-α-τετ τον Σαρίδη που πλάσαρε εύστοχα τον Τσίμα κι έγραψε το 4-1. Στο 59' είχαμε σέντρα του Κουτσούμπα από δεξιά αλλά ο Νικολόπουλος εξ΄ επαφής πλάσαρε άουτ.

Στο 61' ο Αργυρόπουλος ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Καπό παραχωρώντας πέναλτυ, ενώ συγχρόνως πήρε το δρόμο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καντού, κι έγραψε το 5-1. Το τελικό 6-1 σημειώθηκε στο 87'. Μετά από σέντρα του Νικολόπουλου ο Καπός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης (18΄λ.τρ. Στυλιανός), Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (46΄ Βέλλιος), Νικολόπουλος Ε., Βλάχος, Καπός, Καντού, Πέππας

Λευκάδια: Βόλτσης, Κατσούλης, Παπαδόπουλος Ν., Παρσόπουλος Χρ.(46΄ Ασλαμπάνογλου), Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Σαρίδης, Τάσο, Πέτκος, Γκελοσάνι, Παρσόπουλος Αντ.

πληροφορίες από: www.efthia.gr 

Τα αποτελέσματα:

Τρίκαλα AO – Βατανιακός 3-0
Πυρσός – Ρήγας 0-1
Οικονόμος – Θεσπρωτός 1-1
Οπούντιος – Λευκάδια 6-1
Πύρασος – Μακροχώρι 3-0
Νεοκαισάρεια - Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0
Δωτιεύς - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1
Αναγέννηση Άρτας – Κοζάνη 2-2