Πήρε βαθμό στην Ξάνθη η Νάουσα - Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Ισοπαλία πήρε στην Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα η Νάουσα. Με γκολ του Κωτσιόπουλου, ισοφάρισε στο 11' το γκολ των γηπεδούχων και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.  Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, ήταν πολύ καλή σ όλο το 90λεπτό και εκτός από το γκολ, είχε και άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Ξαντινίδη (1-0) αλλά η Νάουσα αντέδρασε αμέσως και στο 11′ μετά από εξαιρετική πάσα του Καπετάνου ο Κωτσόπουλος με διαγώνιος σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 18΄σουτ του Κωτσόπουλου η μπάλα άουτ. Στο 23’ η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου έχασε μεγάλε ευκαιρία καθώς το πλασέ του Μουρίκι μπλόκαρε ο Ρούφος. Στο 42’ η Νάουσα έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τον Μπρεγκου που σούταρε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 52’ ο Κωτσόπουλος σούταρε αλλά έδιωξε ο Ρούφος.

Στο 71’ ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα σε σουτ του Μελισσόπουλου

Στο 74’ σύγχυση στην περιοχή της Ξάνθης η μπάλα στρώθηκε στον Κωτσόπουλο το σουτ του βρήκε σε πόδια αμυντικών και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 81΄κόρνερ του Καπετάνου κεφαλιά του Κασμερίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρούφος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (89’ Θεοδωρίσης), Καρά Αλή, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61’ Τορομανίδης), Λαζαρίδης (35’ Μουμίν) Μελισσόπουλος, Β. Καραγκιοζης, Γ. Καραγκιόζης

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (86’ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (61’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90’ Χατζόπουλος)

πηγή: thrakisports.gr

Στα άλλα ματς της 11ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Δόξα Προσκηνυτών - Καμπανιακός 2-1
Αλμωπός - Καβάλα 1-0
Καλαμαριά - Παραλίμνι 2-0
Μακεδονικός Φούφας - ΑΕ Ποντίων 2-0
Λαγκαδάς - Χρυσούπολη 2-0
ΑΟ Καρδίας - Εορδαϊκός 2-1
Ορφέας Ξάνθης - Νάουσα 1-1