Νάουσα: Ειδικό πρόγραμμα οι Αγγελίδης, Μπρέγκου

Με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Στενημάχου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Puma Ξάνθης. Στη διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Ντίσιου ήταν όλοι ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Αγγελίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Λαγκαδά και ο Γιώργος Μπρέγκου ακολούθησε επίσης ειδικό πρόγραμμα.

Σήμερα, (2/12) το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.

Τον αγώνα με τον Ορφέα Puma Ξάνθης, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη Παναγιώτη και Χασιώτη Ευάγγελο (ΕΠΣ Δράμας).

Εισιτήρια διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για όλους τους εντός έδρας αγώνας στην ειδική τιμή των 50 €. Η διάθεσή των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 16:00-18:00 από τα γραφεία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας. Πληροφορίες: τηλ. 23320 25597, κιν. 6948180316.

Επίσης, από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, με τον Μακεδονικό Φούφας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, θα ισχύσει και το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ στην τιμή των 10 € και αφορά αποκλειστικά τους γονείς με τα παιδιά τους που επιθυμούν να δουν τους αγώνες του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.