Τι δήλωσαν Ντίτσιος, Αλεξόπουλος με το Νάουσα - Καρδία

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Βαγγέλης Αλεξόπουλος (Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ):
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας, ήταν καλύτερη από εμάς. Καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι, ήμασταν και λίγο τυχεροί, μας πίεσαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε κάτι το οποίο κυνηγούσαμε εδώ και έξι αγωνιστικές. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Δράμα. Είναι σημαντικό ότι ομάδα δεν χάνει, έχουμε νέα παιδιά και προσπαθούμε να χτίσουμε με αυτά τα παιδιά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Η ομάδα της Νάουσα, δεν θα κινδυνεύσει, πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από το συνάδελφο προπονητή. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε και εμείς στο δεύτερο γύρο».

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ):
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας για τη νίκη που πέτυχαν σήμερα. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας, προσπάθησαν από το πρώτο μέχρι και το ενενήντα τρία λεπτό να γυρίσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς, κόντρα στη ροή αγώνα δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας. Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος να καλύψουν αυτή τη διαφορά με την ομάδα της Καρδιάς, που είναι μια καλή ομάδα, μία ομάδα νεανική με φιλοδοξία. Δεν είναι τυχαίο ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν έχει ήττα. Και παρά τη μέτρια εμφάνιση που έκαναν σήμερα κατάφεραν και κέρδισαν. Εμείς πιστεύω, ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τις τελειώσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιομορφία. Εμείς είμαστε εδώ μαζί με τους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους παράγοντες να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστική ομάδα. Και αυτό θα κάνουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας. Θέλαμε να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την έδρα μας «κάστρο», να είναι μία έδρα όπου να μην περνά κανείς αντίπαλος. Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε»
Δηλώσεις εκ μέρους των παικτών έκαναν, για τον Α.Ο. Καρδίας ο Τάσος Κουκουρώνας και για τον Φ.Α.Σ. Νάουσας ο Αργύρης Τούφας.

Τάσος Κουκουρώνας (Α.Ο. Καρδίας):
«Να ευχαριστήσω και εγώ την ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία. Σήμερα δεν πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής μας, παρόλα αυτά πήραμε το αποτέλεσμα και αυτό μετράει στο τέλος. Κυνηγούσαμε τη νίκη στις προηγούμενες αγωνιστικές, ήρθε τώρα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με τη Δράμα και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Αργύρης Τούφας (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ):
«Να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας, η οποία είναι νεανική ομάδα όπως είμαστε και εμείς. Κάναμε ένα λάθος, δεχθήκαμε το γκολ. Δεν το βάλαμε κάτω. Πιέσαμε κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Στο τέλος και σε δύο δικές μου ευκαιρίες δεν μπόρεσα να σκοράρω. Το έχουμε συζητήσει αυτό με τον κόουτς, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Είναι στενάχωρο αυτό, αλλά συνεχίζουμε με τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και κυνηγάμε κάθε παιχνίδι».