Τι δήλωσαν μετά το Νάουσα - ΑΕΠ Βατολάκκου μετά το ματς

Μετά τη λήξη του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Μιχάλης Αλεξιάδης (Α.Ε. Ποντίων): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας η νίκη της ήταν δίκαιη. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση, η Νάουσα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο γιατί είχε βρεθεί χαμηλά βαθμολογικά. Κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν καλά μέσα στην ομάδα και έτσι ήρθε αυτό το σκορ. Νομίζω δικαιούμασταν ένα γκολ, στη φάση με το δοκάρι όπου μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Από κει και πέρα, εμφανίστηκαν προβλήματα με τα παιδιά. Υπάρχουν εσωτερικά, διοικητικά προβλήματα τα οποία όλο αυτό το διάστημα τα παλεύουμε μόνοι μας. Ήδη υπέβαλλα την παραίτησή μου με σκοπό να βοηθήσω γιατί είναι κρίμα αυτήν την ομάδα να τη διαλύσουμε. Μαζεύτηκαν κάποια παιδιά με φιλότιμο και ταλέντο που στόχο έχουν την σωτηρία. Ελπίζω με την παραίτησή μου αυτή να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια στην Α.Ε.Π. Αυτό που εύχομαι στη Νάουσα είναι καλή δύναμη, όλη αυτή η οργάνωση που υπάρχει και την οποία ξέρω από παλιά, είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδος, να λειτουργήσει και η ομάδα να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να ανέβει κατηγορίες.

Την απόφαση να παραιτηθώ την είχα πάρει πριν από πολύ καιρό. Το γνωρίζανε οι διοικούντες ότι τα πράγματα δεν λειτουργούσαν καλά και δεν λειτουργούν. Αν έχουν σκοπό αυτή τη στιγμή να στηρίξουν την ομάδα χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Δεν έχουμε άσχημο υλικό, τα παιδιά προσπαθούν μέσα στο γήπεδο και ο στόχος νομίζω ότι είναι εφικτός. Εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και τους συνεργάτες μου. Όλη τη βδομάδα προσπαθήσουμε για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Σήμερα παρουσιάσαμε αυτό που πρέπει να έχουμε κάθε Κυριακή. Σήμερα ευτυχίσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και που ήταν αρκετές, να τις μετουσιώσουμε σε τέρματα, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Εορδαϊκό και την Αριδαία. Σήμερα ευτυχήσαμε να πετύχουμε τέσσερα τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όπως τόνισα και στα παιδιά, απαιτεί το σεβασμό μας όπως απαιτούν όλοι οι αντίπαλοι με δεδομένο ότι τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχουμε δει απρόβλεπτα αποτελέσματα και εκπλήξεις. Βλέπουμε ο κάθε αντίπαλος, η κάθε ομάδα να διεκδικεί το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Οι συνεργάτες μου, ο Αντώνης Πολύζος, προπονητής τερματοφυλάκων, ο Γιώργος Ζγούρδας, γυμναστής, και εγώ μαζί με τη διοίκηση, προσπαθούμε να προσφέρουμε αυτό που είδατε σήμερα, καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. Θα πρέπει όμως να συνυπολογίσουμε ότι στην ομάδα έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες. Το έμψυχο υλικό είναι σε αρκετά νεαρή ηλικία, ο μέσος όρος είναι πολύ χαμηλός. Σήμερα οι επτά παίκτες ήταν κάτω από είκοσι χρονών. Σκύψιμο το κεφάλι, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου. Δεν γίναμε ξαφνικά καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε ή δεν θα γινόμασταν χειρότερη αν το χάναμε. Συμφωνώ με τον Μιχάλη, ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα.

Να ευχηθώ στον Μιχάλη, η παραίτησή του να μη γίνει δεκτή από τη διοίκηση, επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και μιλάμε πολλές φορές ως προπονητές για τους προβληματισμούς που έχουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα. Από κει και πέρα να ευχηθώ το καλύτερο στον Μιχάλη και την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων. Και για μας, μακάρι να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε αυτό το θέαμα, με νίκες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».