Νάουσα: Έγινε ο αγιασμός - Κάλεσμα στους φιλάθλους

Έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, από τον π. Φίλιππο ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς (2016-2017). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Ν. Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Στ. Δάγγας, ο Πρόεδρος του Φ.Α.Σ ΝΑΟΥΣΑ, κ. Απόστολος Μπέκας και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της ομάδας, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε:

«Αιδεσιμότατε, κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχε, αγαπητοί συνεργάτες, προπονητές και αθλητές της ομάδας μας, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., φίλες και φίλοι. Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι μια ιστορική στιγμή για τη ΝΑΟΥΣΑ, γιατί η ομάδα μας επιστρέφει στην Γ’ Εθνική κατηγορία μετά από απουσία ετών. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι, να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος που αρχίζει την Κυριακή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μία πορεία αντάξια της βαριάς ποδοσφαιρικής κληρονομιάς και της ιστορίας που έχει γράψει η Νάουσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Το προηγούμενο διάστημα ξεκινήσαμε το χτίσιμο της ομάδας με τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, με επικεφαλής τον προπονητή μας, τον κ. Βαγγέλη Ντίσιο. Έγινε πολύ καλή δουλειά και θέλω να σας συγχαρώ όλους για την προσπάθεια που καταβάλλατε στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τώρα ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Ξεκινάμε. Από εσάς θέλω να είστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των προπονητών και του γυμναστή σας. Να είστε πειθαρχημένοι, προσέχοντας την συμπεριφορά σας μέσα και έξω από το γήπεδο. Η πειθαρχία και η ομόνοια στα αποδυτήρια, είναι η βάση για να βγαίνετε στο γήπεδο ξεδιπλώνοντας τις αρετές που ξέρω ότι διαθέτετε. Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα που αρχίζει είναι δύσκολο και απαιτητικό.

Υπάρχουν ομάδες δυνατές, δυνατά ονόματα, που δίνουν ξεχωριστή αίγλη στον όμιλο μας. Αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει. Αντίθετα, να το εκμεταλλευτείτε ως μοναδική ευκαιρία για να δείξετε τις δυνατότητές σας, και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε πολλά. Θέλω στις νίκες και τις επιτυχίες να είστε προσγειωμένοι, σεμνοί και στις ήττες να μην το βάζετε κάτω, αλλά να πεισμώνετε δουλεύοντας περισσότερο. Ο δρόμος που αρχίζει την Κυριακή θα είναι μακρύς, αλλά θα είναι κι συναρπαστικός. Πιστέψτε στον εαυτό μας. Πιστέψτε στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ, οι συνεργάτες μου και εγώ, κάθε μέρα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες. Ασφαλώς, υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα, τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε όσο γίνεται καλύτερα και σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Όλοι γνωρίζετε, πιστεύω, ότι συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση, όπως και όλη η χώρα. Δεν μπορούμε να έχουμε όλα όσα θα θέλαμε. Γι’ αυτό, στην προσπάθειά μας θέλουμε και την υποστήριξη του Δήμου μας.

Παλεύουμε ως διοίκηση για το καλύτερο, γιατί στόχος μας είναι η ομάδα μας να είναι οργανωμένη, νοικοκυρεμένη και υγιής σε όλα.

Κλείνοντας, εύχομαι να είστε πρώτα απ’ όλα υγιείς, μονιασμένοι και να δίνετε σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό σας. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑΟΥΣΑΡΑ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Σας ευχαριστώ».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην ομάδα και δήλωσε ότι θα υπάρξει και οικονομική υποστήριξη του Δήμου στην προσπάθεια της διοίκησης, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως πρεσβευτή της Νάουσας, δίνοντας ευχές του για καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Με το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας.

Κάλεσμα της διοίκησης

Η διοίκηση της Νάουσας εξέδωσε το εξής κάλεσμα: "Η ομάδα μας επιστρέφει στην Γ’ Εθνική μετά από χρόνια.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ κάνουμε μία νέα και φιλόδοξη αρχή. Στο πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή, στόχος μας είναι μια καλή πορεία, αντάξια της ιστορίας και της βαριάς ποδοσφαιρικής κληρονομίας της ΝΑΟΥΣΑΣ.

Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, φιλοδοξώντας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Φίλαθλε, στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάμε, η δική σου παρουσία και η συμπαράσταση είναι αναγκαία. Εσύ μόνο μπορείς με το χειροκρότημα, τη στήριξη και τα συνθήματά σου, να δώσεις αέρα στους ποδοσφαιριστές μας και να τους οδηγήσεις στη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ΩΡΑ 5:00 μ.μ. σε ΚΑΛΟΥΜΕ στο ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον αγώνα με την ομάδα του Εορδαϊκού, και με την υποστήριξή σου να δώσεις στην ομάδα τους πρώτους τρεις βαθμούς!".