Κέρδισαν και την Ροδόπη οι Βαρβάρες

varvares rodopi

Με μία ακόμη νίκη συνέχισε την καλή πορεία, το απόγευμα της Κυριακής 15/2/2015, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον εντός έδρας αγώνα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα της Ροδόπης '87, για την 9η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τελικό σκορ 4 – 1.

Ο αγώνα δεν ξεκίνησε καλά για τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου με πρώτη καλή στιγμή για τις φιλοξενούμενες, στο 3', μετά από λάθος της άμυνας και κόντρες στην περιοχή, κατέληξε η μπάλα στη Λισγάρα αλλά στο πλασέ που δοκίμασε η μπάλα πήγε δίπλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι της Ψωμιάδου. Στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 17' η πολύ καλή πάσα της Κιουτάχιαλη, βρήκε την Παπαδόπουλου που έφυγε μόνη από πλαγιά θέση αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε πήγε πάνω από τη συμβολή των δοκών. Στην επόμενη φάση στο 19' έφυγε μόνη η Λισγάρα αλλά το σουτ που δοκίμασε από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 31' πολύ καλή επιθετική ενέργεια της Μουρατίδου που πέρασε 2 παίκτριες της Ροδόπης μπήκε στην περιοχή αλλά στο δυνατό σουτ που έκανε, απέκρουσε η Σταυρακάρα και στην επαναφορά η Παπαδόπουλου πλάσαρε και έκανε το 1 – 0.

varvares rodopi2

Στο 38' ευκαιρία για ισοφάριση μετά κόντρες της μπάλας στην περιοχή του Αστέρα, μπαίνει στη φάση η Τσουκαλά, αλλά πλάσαρε άουτ. Πολύ καλή ενέργεια, στο 45', με την Κωσταντινίδου, από πλάγια θέση, βγάζει μεγάλη πάσα στη Ντούσκα, μέσα στην περιοχή, βγήκε η Σταυρακάρα για να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά την ασταθή απόκρουση εκμεταλλεύτηκε η Ντούσκα, κέρδισε τη μπάλα και πλάσαρε κάνοντας το 2 – 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με λάθος του Αγροτικού Αστέρα, στο 46', μετά από κόντρες στην άμυνα, γίνεται αποδέκτης της μπάλας η Λισγάρα, μέσα στην περιοχή, βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε σωτηρία η Ψωμιάδου.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με επιθετική πρωτοβουλία του Αγροτικού Αστέρα και στο 49' η Ντούσκα έφυγε μόνη από το χώρο του κέντρου, πέρασε 3 – 4 παίκτριες της Ροδόπης, έκανε σέντρα στην περιοχή με αποδέκτη την Παπαδόπουλου και αυτή με τη σειρά της πλάσαρε και αύξησε το σκορ σε 3 – 0.
Στο 65' πολύ ωραία επιθετική ενέργεια του Αστέρα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας από το χώρο του κέντρου, η Φείμ έβγαλε πολύ καλή πάσα στη Ντούσκα που έφυγε μόνη της, από πλάγια θέση, βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά στο πλασέ που δοκίμασε η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η πίεση των κοριτσιών του Λάζαρου Παπαδόπουλου αυξήθηκε και στο 68' πήρε την μπάλα η Παπαδόπουλου στη μεγάλη περιοχή, αυτή με τη σειρά της έκανε σέντρα, με αποδέκτη τη Ντούσκα στη μικρή περιοχή, που βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά απέκρουσαν οι αμυντικές, στην επαναφορά κέρδισε τη μπάλα η Κωνσταντινίδου, έδωσε πάσα στην Κιιουτάχιαλη που ελίχθηκε μόνη της, έξω από την περιοχή, στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 4 – 0 .

Στη συνέχεια πολύ καλή ενέργεια της Μουρατίδου έξω από την περιοχή, στο 74', στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η μείωση του σκορ ήρθε στο 85' μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, κέρδισε τη μπάλα η Τερζίδου που βγήκε μόνη στην επίθεση, στη σέντρα που έκανε βρήκε τη Λισγάρα αφύλαχτη και αυτή με προβολή έκανε το 4 – 1.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός των 4 τερμάτων η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων καθώς είχε και ένα δοκάρι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου (80' Πιστοφίδου), Κιουτάχιαλη, Σκανδάλη, Φείμ, Κασιανίδου (34' Δεληγιαννίδου)

ΡΟΔΟΠΗ '87 (Βίκυ Περιβολοπούλου): Σταυρακάρα, Ψαρίδου (λτρ. 33' Τσουκαλά) (63' Κακουλίδου), Λισγάρα, Πατεράκη (76' Παπαδάκη), Ζαχαριά, Γιαμπούρη, Τερζίδου, Λαζαρμπιτζέ, Μανέτα, Συμεωνίδη, Κατρακάζα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Θωμάς Μαυρίδης με βοηθούς τον κ. Βασίλειο Τσίπα και τον κ. Ιορδάνη Κατεριάδη, από το σύνδεσμο Πέλλας.