Αλλαγή προέδρου στην ΕΠΣ Ημαθίας - Ανέλαβε ο Στ. Μουρτζίλας

Αλλαγή προέδρου είχαμε σήμερα στην ΕΠΣ Ημαθίας. Ο Βασίλης Φωτιάδης παρέδωσε την ηγεσία στον Στέργιο Μουρτζίλα, με τον οποίο πάλεψαν μαζί για να "εκθρονίσουν" τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Καραμελίδη. Ο κ. Φωτιάδης διοίκησε στο πρώτο μισό της θητείας της νέας διοίκησης και στο δεύτερο μισό θα διοικήσει ο Στέργιος Μουρτζίλας.

Σε δήλωση του ο κ. Μουρτζίλας αναφέρει:

"Συγκινητικές στιγμές σε αυτή την "αλλαγή φρουράς" στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον ΚΥΡΙΟ Βασίλη Φωτιάδη για όλα όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο του τόπου μας και να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός και δυνατός.

Ο Βασίλης, ένας άνθρωπος με ήθος και εντιμότητα, υπηρέτησε και θα υπηρετεί στο μέλλον τα αθλητικά και όχι μόνο κοινά, με τον αυθορμητισμό και την έμφυτη του καλοσύνη. Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα και σε θέλουμε στο πλευρό μας, σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλητικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΗ, που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του προέδρου. Τους διαβεβαιώ, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές,προπονητές και παράγοντες της Ημαθίας, ότι η πόρτα μου και το τηλέφωνο μου θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο, για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν".