Οι Ξηρολιβαδιώτες επικράτησαν της Κουμαριάς

Μέσα στα πλαίσια των καθιερωμένων φιλικών αγώνων, που διεξάγονται τα καλοκαίρια στα βλαχοχώρια του Ανατολικού Βερμίου από τη νεολαία των χωριών, και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες της Κουμαριάς και του Ξηρολιβάδου, οι Ξηρολιβαδιώτες επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας της Κουμαριάς με 2-0 μέσα στο γήπεδο της Κουμαριάς. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει πάλι με νίκη των πρώτων με 5-1 στο Ξηρολίβαδο.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή, 07.08.2016 & ώρα 6.30 μ.μ., στο γήπεδο της Κουμαριάς μέσα σε φιλικά, αθλητικά και πολιτισμένα πλαίσια.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητά τους, με εξέχουσα φυσιογνωμία τον Ζιάκα Αντώνη από την ομάδα του Ξηρολιβάδου, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του.

Διακρίθηκαν επίσης από το Ξηρολίβαδο οι: Ευθυμιάδης Θεόφιλος, Γκούμας Γιάννης, Χατζηαντωνίου Στέφανος, Κουμπουλίδης Θεόφιλος, Ντέλλας Κώστας και Μιχαηλίδης Γιώργος .

Η σύνθεση της ομάδας του Ξηρολιβάδου ήταν ως εξής:
Ευθυμιάδης Θεόφιλος, Πάσιος Άγγελος, Φουρκιώτης Νίκος, Τσαμήτρος Αντώνης Χατζηαντωνίου Στέφανος, Κουμπουλίδης Θεόφιλος, Ντέλλας Κώστας, Ελευθεριάδης Παναγιώτης, Ζιάκας Αντώνης, Γκούμας Γιάννης, Πετρακόπουλος Βασίλης και Μιχαηλίδης Γιώργος .

Προπονητής είναι ο Απόστολος Τσαμήτρος (Πρόεδρος του ΠΟΞ) με βοηθό προπονητή και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων την Δέσποινα Πίκου.