Φιλανθρωπικό φιλικό παλαίμαχων στην Αγία Μαρίνα

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων με νέους θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο στις 4μμ στην Αγία Μαρίνα και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν: «Ο χρόνος τρέχει, οι άνθρωποι φεύγουν, αλλάζουν σταυροδρόμια, αλλά ένα μένει πάντα σταθερό, οι αναμνήσεις μας, τα κοινά μας βιώματα, ελάτε στο γήπεδο να συναντηθούμε να τα ξαναθυμηθούμε και να τα μοιραστούμε με πολύ ποδόσφαιρο σε ένα δικό μας χώρο το γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Στο γήπεδο όπως προαναφέραμε θα υπάρχει χώρος συγκέντρωσης τροφίμων και κουμπάρας που στο τέλος του αγώνα όλα αυτά θα γίνουν σακούλες με τρόφιμα που θα μοιραστούν σε οικογένειες που τόσο το έχουν ανάγκη.

Οι παλαίμαχοι οι νέοι αλλά και οι φίλοι μας ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας στις 16.00' μ.μ είναι όλοι ευπρόσδεκτη σορτσάκι ,κάλτσες, παπούτσια (οι νέοι καλό είναι να έχουν και παραπάνω από ένα ) και πάνω απ όλα χαμόγελο ευχές και καλή Ανάσταση.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές, την τοπική κοινότητα Άγιας Μαρίνας το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, την Ε.Π.Σ.Η και τον διαιτητή που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, μα προπάντων όλους αυτούς που τόσα χρόνια αυτόν τον αγώνα τον υπηρετούν με ευλάβεια και είναι αφιερωμένος ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και τόσο πολύ μας λείπουν ετούτες τις μέρες»