Έχασε από την Λάρισα η Αγία Βαρβάρα

Tην ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρα, το απόγευμα της Κυριακής 22/11/2015 με τελικό σκορ 1 – 5.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 3' είχαν οριζόντιο δοκάρι στο δυνατό σουτ της Λόγου, από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια η ομάδα του Αστέρα ανέβασε στροφές και στο 5' στο γέμισμα της Κιουτάχιαλη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, δεν πρόλαβε τη μπάλα η Παπαδόπουλου για να μπει στην περιοχή και στο 12' στο δυνατό σουτ τη Κιουτάχιαλη από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε η Βλασιάδου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνα του Αστέρα και στο 15', η Χριστοφορίδη πλάσαρε την Ψωμιάδου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Λάρισας. Στο 21' γέμισμα της Στρίμπα στην πλάτη της άμυνας , αλλά δεν πρόλαβε η Παπαδόπουλου να πάρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Σέντρα σουτ της Λόγου, έξω από την περιοχή, στο 30', αλλά απόκρουσε σωτήρια η Ψωμιάδου και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Στο 35' οι φιλοξενούμενες διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ της Cuka από τη μικρή περιοχή και στην επόμενη φάση, μετά από λάθος απομάκρυνσης της μπάλας από τα κορίτσια του Αστέρα , έγινε αποδέκτης η Λόγου και πλάσαρε την Ψωμιάδου κάνοντας το 0 – 3.. Καλή ευκαιρία για τα κορίτσια του Αστέρα στο 40', όταν η σέντρα που έκανε η Μουρατίδου, από πλάγια θέση, απέκρουσε την τελευταία στιγμή η Βλασιάδου, πριν βρει τη μπάλα η Παπαδοπούλου.

Το δεύτερο ημίχρονο δε ξεκίνησε καλά για τα κορίτσια του Αστέρα και στο 50' οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή της Λόγου, μέσα στην περιοχή , που το εκτέλεσε εύστοχα η ίδια και έκανε το 0 – 4.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με πίεση από πλευράς φιλοξενουμένων αλλά στο 78' τα κορίτσια του Αστέρα μείωσαν σε 1 – 4 με πολύ καλή επιθετική ενέργεια της Μουρατίδου η οποία έφυγε μόνη στην επίθεση, έκανε μπαλιά στα πλάγια στην Παπαδοπούλου και αυτή με τη σειρά πάσαρε στην ίδια που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 4.

Η ομάδα της Λάρισας έχασε καλή ευκαιρία στο 86' όταν σε σουτ της Ακριβούλη από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε θεαματικά η Ψωμιάδου σε κόρνερ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με σουτ της Χριστοφορίδη μέσα στη μικρή περιοχή μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, που δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα.

Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια, μπροστά σε μια ανώτερη αντίπαλο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αλέξης Χάμπαλης): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Φεϊμ, Σιακαβάρα, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη (73' Μπακάλη), Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (64' Πιστοφίδου), Μακριδάκη (46' Ζουμπουλίδου), Δεληγιαννίδου, Ζέρβα.

ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ 1964 (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου (62' Mirtaj), Ρήγα, Σωτηριάδη, Πούλιου (46' Λιάγγα), Λόγου, Cuka (51' Ακριβούλη), Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Σιμούλη, Μπούμπα.

Διαιτητής του αγώνα η κ. Μπαλασάς Αστέριος με βοηθούς τον κ. Μπλάντα Παναγιώτη και την κ. Μυλωνάκη Κωνσταντίνα.