Έχασαν τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

varvara

Άδικη ήττα της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, από την αντίστοιχη ομάδα του Μαγνησιακού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρα, το απόγευμα της Κυριακής 1/11/2015 με τελικό σκορ 0 – 1.

Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε καλά τον αγώνα με επιθετική διάθεση και στο 3' μετά τη σέντρα της Μουρατίδου, προς την περιοχή, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου και στο απευθείας σουτ που δοκίμασε, σε κενή εστία η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 16' χτύπημα φάουλ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, αλλά δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να πάρει κεφαλιά η Μουρατίδου, και η μπάλα πέρασε άουτ. Στην επόμενη φάση στο 17' σε πλάσε της Κατσαβρία, από πλάγια θέση, μπλόκαρε σταθερά η Ψωμιάδου. Ευκαιριών συνέχεια για την ομάδα του Αστέρα και στο 20' στο δυνατό σουτ της Μουρατίδου, από πλάγια θέση απέκρουσε σωτήρια η Μαργαρίτη σε κόρνερ.

Στο 32' η Μουρατίδου επιχείρησε δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, αλλά η διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή και όχι πέναλτι.

Στο 37' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, απέκρουσε σωτηρία η Μαργαρίτη, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενες στο 40' είχαν καλή ευκαιρία σε σουτ της Χρυσικοπούλου αλλά απέκρουσε σταθερά η Ψωμιάδου, σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο δε ξεκίνησε καλά για τα κορίτσια του Αστέρα και στο 49' οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή της Μήτα, από την Φέημ, μέσα την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 50' η Sela και με εύστοχο χτύπημα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ πίεζε συνεχώς για την ισοφάριση και στο 54' στο δυνατό σουτ της Μουρατίδου, απέκρουσε προσωρινά η Μαργαρίτη και στην επαναφορά μέσα στη μικρή περιοχή, δεν πρόλαβε να πλασάρει η Παπαδοπούλου.

Οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και στο 56' μετά από λάθος της άμυνας κέρδισε τη μπάλα η Κατσαβρία και στο δυνατό σουτ που έκανε μπλόκαρε σταθερά η Ψωμιάδου. Επόμενη καλή στιγμή στο 63' με σουτ της Μήτα, μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε πάλι η Ψωμιάδου.

Μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 67' σε σέντρα της Στρίμπα, από πλάγια θέση προς το ύψος της μικρής περιοχής, έπιασε την κεφάλια η Παπαδοπούλου αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 85' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Παπαδοπούλου, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Μαργαρίτη.

Η πίεση των κοριτσιών του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 88' στο δυνατό σουτ της Μουρατίδου, από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε τη μπάλα η Μαργαρίτη.

Οι φιλοξενούμενες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν στο πλασέ που δοκίμασε η Κατσαβρία, σε κενή εστία, η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ψωμιάδου.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν πολύ καλή, αλλά έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για την επίτευξη τερμάτων που στοίχησαν στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αλέξης Χάμπαλης): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Φεϊμ, Σιακαβάρα (58' Μπακάλη), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (75' Μακριδάκη), Δεληγιαννίδου, Ζουμπουλίδου, Ζέρβα (73' Πιστοφίδου)

MΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεόδωρος Κατσαμόρας): Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ζαμπάκα, Μανιαδάκη (46' Μήτα), Ξάνθη, Sela, Κατσαβρία, Χρυσικοπούλου , Τρίγκα (89' Αργυρίου), Πέτση (67' Κοσμοπούλου), Δερβενιώτη.

Διαιτητής του αγώνα η κ. Γάτσου Δροσιά με βοηθούς τον κ. Δραγώγια Εμμανουήλ και την κ. Μπέλτσιου Σοφία, από την ΕΠΣ Κοζάνης.