Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στην Αγία Μαρίνα

agia marina

Πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδος της Αγίας Μαρίνας, ο πατέρας Χρήστος εφημέριος του Ιερού ναού ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ( παλιός ποδοσφαιρίστης και πιστός φίλαθλος της ομάδος) τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό της ομάδας. Ευλόγησε τους παίκτες των πρωταθλητών της Γ΄ Κατηγορίας, καθώς και τον προπονητή , ενώ ευχήθηκε υγεία, σταθερότητα, πρόοδο, ήτανε όμως άκαμπτος στο θέμα με το βρίσιμο από τους ποδοσφαιριστές.

Το παρών στον αγιασμό έδωσαν, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Γερούκης Ν., ο πρόεδρος του Μεγα κ. Σ. Γκέκας ο Γενικός Αρχ. Κ. Βουγιούκας, ο Γενικός Γραμ. Χ. Τσιτινιδης τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Σούλας Θ, Αποστόλου, Ζαχαριουδάκης Ιωαν, Σιαρένος Θ , Χατζης Θ.

Μετα τον Αγιασμο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/8 η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για την νέα αγωνιστική χρονιά με τον νέο προπονητή της ομάδας, Φρέντυ Πήχα να προπονεί για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.

Το Δ.Σ του Μέγα καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους. Ο νέος τεχνικός είχε και μία πρώτης τάξεως συζήτηση με τους 23 (3 από το παιδικό) ποδοσφαιριστές οπού αναλύθηκε το πρόγραμμα τον προπονήσεων και των φιλικών αγώνων. Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε αγωνιστικά τετράγωνα με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών.