Αγώνας των παλαιμάχων Βέροιας στην Καβάλα

veria palaimaxoi

Η μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη μεταξύ Βέροιας και Καβάλας αναβιώνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας! Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας θα μεταβεί στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας για φιλικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων της Καβάλας.

Οι παλιές δόξες των γηπέδων, μετά από μακρά ιστορία αναμετρήσεων, ξανασυναντιούνται στο χορτάρι για να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές που έζησαν ως αντίπαλοι, αλλά και για να ξαναζήσουν τη χαρά του ποδοσφαίρου. Η αποστολή των παλαιμάχων της Βέροιας είναι υπερπλήρης με περισσότερους από 30 συμμετέχοντες, παλιούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες, καθώς και δημοσιογράφους. Η σέντρα στις 18:30 στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας δέχθηκε πρόσκληση για φιλικό αγώνα στο Τορόντο του Καναδά από την ομάδα «Όμηρος», με την οποία είχαν ξανασυναντηθεί προ εικοσαετίας για δύο φιλικά - ένα στη Βέροια και ένα στον Καναδά. Μια πρόσκληση ιδιαίτερα τιμητική, όμως δυστυχώς οι σημερινές οικονομικές συνθήκες λειτουργούν αποτρεπτικά στην πραγματοποίηση ενός τόσο μακρινού ταξιδιού.

Τέλος, προαναγγέλλεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο φιλικός αγώνας στη Φλώρινα κατόπιν πρόσκλησης του Ηλία Σολάκη, τ.ποδοσφαιριστή της Βέροιας και της ΑΕΚ, καθώς και η πρόθεση του συλλόγου μας για έναν αγώνα στη Βέροια με τα αστέρια του ΠΣΑΠ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας δηλώνει την αγωνία του για την καθυστέρηση της απόφασης σχετικά με το μέλλον της «Βασίλισσας» στο πρωτάθλημα της Superleague. "Σε μια περίοδο που η ομάδα μας θα έπρεπε ανεπηρέαστη να προετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάποια σκοτεινά κέντρα των Αθηνών επιδιώκουν να φορτώσουν στην ΠΑΕ Βέροια όλες τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα τους περάσει!

Συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια της διοίκησης και του προέδρου κ.Καρυπίδη μέχρι την οριστική δικαίωση. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει παρόν και παρελθόν, και βλέποντας τις προσπάθειες που καταβάλει η νέα διοίκηση, έχει σίγουρα λαμπρό μέλλον. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας και της πόλης μας" αναφέρει η ανακοίνωση.