Ο Γιώργος Βέρρος πρόεδρος στην Πατρίδα

Ο Γιώργος Βέρρος είναι ο νέος πρόεδρος της Πατρίδας. Στην ανακοίνωση που έβγαλε ο Σύλλογος αναφέρει: "Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τον γνωστό επιχειρηματία της Βέροιας που πέρνει υπό την αιγίδα του την Α.Σ Πατρίδας. Ο λόγος για τον κ Βέρρο Γιώργο που κινείται στο χώρο του επίπλου και όχι μόνο.

Με ανέλπιστα ευχάριστες κινήσεις ξεκινά ο νέος πρόεδρος και θα τις δούμε όλοι μαζί μελλοντικά.

Νέα οράματα , νέες προσδοκίες για μια ποδοσφαιρική ομάδα ,όπου δίπλα στους έμπειρους αθλητές μας θα προστεθούν νεαροί ποδοσφαιριστές που ο αγώνας για αυτούς θα είναι "τέχνη" και πληθώρα φιλάθλων που θα χαίρονται να παρακολουθούν ποιοτικούς αγώνες.!!!

Όραμα λοιπόν του νέου προέδρου μας Βέρρου Γιώργου να δημιουργήσει μια τέτοια ομάδα ,προσεγγίζοντας νεαρούς κυρίως παίκτες που πέρα από σωματική άθληση πέρα από τεχνικές γνώσεις θα διδαχθούν αξίες,αφού απώτερος στόχος είναι να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο . Αν μέσα σ αυτήν τη διαδικασία αναδειχθούν άξιοι ποδοσφαιριστές για μας θα ήταν ευχάριστη κατάληξη .

Καλωσορίζουμε λοιπόν το νέο μας Πρόεδρο Βέρρο Γιώργο με μια ευχή που χρησιμοποιούν σε βιβλία που πρώτο κυκλοφορούν :

Καλοτάξιδη η ομάδα σας ,είθε οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο σχήμα να περάσουν όμορφες στιγμές αγκαλιασμένοι από μια διοίκηση που πιστεύει στα οράματα τους και στα θέλω τους".