Beach Soccer: Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο

Συνεχίστηκε Δευτέρα και Τρίτη το 2οτουρνουά BeachSoccerστο γυμναστήριο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά με τις αναμετρήσεις της 2ηςαγωνιστικής της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης.

Στον Α΄ Όμιλο, μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα οι Βετέξ και οι Ticket4allσυνέχισαν χωρίς απώλειες βαθμών, αποκτώντας έτσι σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή ανοιχτή παραμένει η πρόκριση σε ό,τι αφορά όλες τις υπόλοιπες ομάδες, με το Τρίγωνο να “σπάει το ρόδι” και να φτάνει στην παρθενική του νίκη απέναντι στους μαχητικούς Ambelale.

Από την άλλη πλευρά, στον Β΄ Όμιλο, οι Vodka Juniors αγκάλιασαν την πρόκριση μετά τη δεύτερη νίκη τους έναντι των NBCAPESTOKAPOU, ενώ πολύ κοντά σ’ αυτήν βρέθηκαν και οι VrettosRecyclingTeam που επικράτησαν των Bayern Ολομόναχων με σκορ 5-3. Εκεί όμως που “έσπασαν καρδιές” ήταν στο τρίτο παιχνίδι του συγκεκριμένου ομίλου, ανάμεσα στους “X”Net-Πατσιαβούρας και το SmileMarket, το οποίο ήταν ντέρμπι με τα όλα του και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι Επίλεκτοι τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν των Αλεξανδρινών στη διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαουτζή που σημείωσε 4 τέρματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 2ηςαγωνιστικής και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων έχουν ως εξής:

 

Α΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα

Τρίγωνο-Ambelale10-7

ΣτάσουΜύγδαλα-Βετέξ3-8

Ticket4all-Draw Café-Filis Glass 9-8

Ρεπό: Κούλα πιάστον vol2

Η βαθμολογία

1

Βετέξ

14-8

6

2

Ticket4all

15-13

6

3

Τρίγωνο

15-13

3

4

Ambe lale

15-17

3

5

Draw café-Filis Glass

8-9

0

6

Κούλα πιάστον vol2

5-6

0

7

Στάσου Μύγδαλα

10-16

0

Η επόμενη αγωνιστική

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Draw café-Filis Glass-Τρίγωνο(19:00)

Κούλαπιάστονvol2-Ticket4all (20:00)

Ambe lale-Βετέξ(21:00)

Ρεπό: Στάσου Μύγδαλα

 

B΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα

NBCA PESTO KAPOU-Vodka Juniors 4-7

“X”Net-Πατσιαβούρας-Smile Market 5-5, 4-3 πεν.

Vrettos Recycling Team-Bayern Ολομόναχοι5-3

Η βαθμολογία

1

Vodka Juniors

13-8

6

2

Vrettos Recycling Team

12-9

5

3

“X”Net-Πατσιαβούρας

11-12

2

4

Smile Market

5-5

0

5

NBCA PESTO KAPOU

4-7

0

6

Bayern Ολομόναχοι

7-11

0

Η επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

SmileMarket-VodkaJuniors(19:00)

BayernΟλομόναχοι-“X”Net-Πατσιαβούρας (20:00)

Vrettos Recycling Team-NBCA PESTO KAPOU (21:00)

 

Μεγάλη μάχη γίνεται στον πίνακα των σκόρερ, καθώς μετά το αρχικό προβάδισμα που είχε πάρει ο Λάζαρος Πίκος των Στάσου Μύγδαλα, πολύ γρήγορα τον έπιασε στα 8 γκολ και την κορυφή ο Γιάννης Θεοδωρίδης των Ambelale. Από κοντά ακολουθούν ο συμπαίκτης του τελευταίου Κώστας Παγγούρας με 7 τέρματα και ο Γιώργος Μπουντζόλας των VodkaJuniorsμε άλλα τόσα, ενώ οι Κώστας Ντέλλας των Drawcafé-FilisGlassκαι Σωκράτης Λαμπριανίδης των Ticket4allβρίσκονται λίγο πιο πίσω, με 6 εύστοχες προσπάθειες.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 2ηςαγωνιστικής έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

8 γκολ

Γιάννης Θεοδωρίδης (Ambelale), Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα)

7 γκολ

Κώστας Παγγούρας (Ambelale), Γιώργος Μπουντζόλας (Vodka Juniors)

6 γκολ

Κώστας Ντέλλας (Drawcafé-FilisGlass), Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all)

5 γκολ

Βασίλης Γιαουτζής (“X”Net-Πατσιαβούρας), Αχιλλέας Νεστορόπουλος (BayernΟλομόναχοι)

4 γκολ

Κυριάκος Βρεττός (VrettosRecyclingTeam), Λευτέρης Κίτσας (VrettosRecyclingTeam), Δημήτρης Βούλγαρης (Ticket4all), Γιάννης Κάσας (Τρίγωνο), Μανόλης Γκελοσάνης (Τρίγωνο)

 

Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας εξελίχθηκαν ως εξής:

Τρίγωνο-Ambelale10-7

Στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση έφτασε το Τρίγωνο επικρατώντας των μαχητικών Ambelaleμε 10-7. Οι πιτσιρικάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα με τρία τέρματα διαφορά. Οι Ambelaleόμως δεν το έβαλαν κάτω και “μάζεψαν” σιγά-σιγά το σκορ φέρνοντας τελικά το ματς στα ίσα στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Δύο γκολ όμως των Γκελοσάνη και Σακαλή στο φινάλε αυτής της περιόδου και άλλα δύο του Χουϊλουλίδη στο ξεκίνημα της τρίτης έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Τριγώνου που επικράτησε στο φινάλε με 10-7.

Τρίγωνο: Σακαλής Αντ., Σακαλής Μ. 1, Παπαδόπουλος, Χουϊλουλίδης 2, Τερζής 1, Γκελοσάνης 1, Αθανασιάδης, Κάσας 4, Ασλαμπάλογλου 1, Ζέκθης.

Ambelale: Δεληφώτης, Βύζας, Παγγούρας 3, Μωυσιάδης, Κουκλανιώτης, Κούλης, Ντόκας, Νάστος, Θεοδωρίδης 4, Φωτιάδης.

Τα δωδεκάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-3

Στάσου Μύγδαλα-Βετέξ 3-8

Εντυπωσιακοί οι Βετέξ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Στάσου Μύγδαλα, επικρατώντας με το ευρύ 8-3. Οι νικητές μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο φινάλε της δεύτερης περιόδου με 7-0 με τους Ντόγο και Καλτσά να σκοράρουν από δύο φορές στο διάστημα αυτό. Οι Στάσου Μύγδαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να μειώσουν σε 7-3 πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά για να πετύχουν κάτι περισσότερο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Ντόγος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Στάσου Μύγδαλα: Ανδρεόπουλος, Αράβας, Χασιώτης, Πίκος 2, Λυκοστράτης, Αντωνιάδης, Γκέκας, Τσολακίδης, Ρόκος 1, Σπυριδωνίδης.

Βετέξ: Κούβαρος 1, Γαβριηλίδης Τ. 1, Γαβριηλίδης Χρ., Καλτσάς 2, Ντόγος 3, Σοφιανίδης 1, Γκαλαΐτσης, Κωνσταντάκος, Μουστάκος, Λαζός.

Ταδωδεκάλεπτα: 0-4, 0-3, 3-1

Ticket4all-Draw café-Filis Glass 9-8

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής της διοργάνωσης ήταν αυτό που έκλεισε το πρόγραμμα της Δευτέρας ανάμεσα στους Ticket4allκαι τους Drawcafé-FilisGlass, το οποίο βρήκε νικητές τους πρώτους με σκορ 9-8. Με τον Ντέλλα να σκοράρει κατά ριπάς οι Drawcafé-FilisGlassπήραν από νωρίς την πρωτοπορία στο σκορ, φτάνοντας μέχρι και τα τρία τέρματα διαφορά λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ωστόσο, οι Ticket4allδεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Με τον Ρίσσου να πετυχαίνει καθοριστικά γκολ πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής στις αρχές της δεύτερης περιόδου και στην τελική ευθεία του παιχνιδιού είχαν πιο πολλές επιλογές από τον πάγκο. Το μοναδικό, πλην όμως καθοριστικό, όπως αποδείχθηκε, προβάδισμα στην ομάδα του έδωσε ο Λαμπριανίδης 6 λεπτά πριν το φινάλε, με τους δύο αντιπάλους να μην μπορούν να βρουν δίχτυα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ticket4all: Ιωακειμίδης, Βαλδήρ, Μπάκανος 2, Τζεϊρανίδης 1, Βούλγαρης 1, Ρίσσου 2, Λαμπριανίδης Σ. 3, Αργυρίου, Λαμπριανίδης Δ., Τενεκετζής.

Drawcafé-FilisGlass: Ζαρογιάννης, Ντέλλας 6, Σαρηγιαννίδης, Τάτσης 2, Γραμματόπουλος, Τσεκούρας, Δεδίνης.

Τα δωδεκάλεπτα: 3-5, 3-2, 3-1

NBCAPESTOKAPOU-VodkaJuniors4-7

Πολύ σημαντική επιτυχία που τους φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης σημείωσαν οι VodkaJuniors, οι οποίοι επικράτησαν των NBCAPESTOKAPOUμε σκορ 7-4. Με τον Μπουντζόλα να σκοράρει σχεδόν από παντού οι νικητές “πήραν αέρα” τριών τερμάτων στα τέλη της δεύτερης περιόδου και παίζοντας πιο ψυχωμένα από τους αντιπάλους στο φινάλε δεν δυσκολεύτηκαν να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

NBCAPESTOKAPOU: Σουροβίκης, Τσιούχας, Δερμιτζάκης 2, Πελεκίδης, Καραγιάννης, Σιαφαρίκας, Ράδης 1, Χρυσόπουλος, Στριμπίνος.

VodkaJuniors: Ανδρεόπουλος, Τόσκας, Μπουντζόλας 4, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος 1, Περδίκης, Τέτος 2, Σιακαβάρας.

Τα δωδεκάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-1

XNet-Πατσιαβούρας-SmileMarket5-5, 4-3 στα πέναλτι

Συγκλονιστική ήταν η αναμέτρηση που διεξήχθη ανάμεσα στους “X”Net-Πατσιαβούρας και το SmileMarket, με τους πρώτους τελικά να στέκονται πιο ψύχραιμοι στο φινάλε και να επικρατούν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Οι νικητές είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο, δεν “κλείδωσαν” τη νίκη και τελικά λίγο έλειψε να πληρώσουν αυτήν τους την αδράνεια. Ο Πατατούκας με εύστοχη εκτέλεση φάουλ δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, στην οποία δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Έτσι, μοιραία οδηγηθήκαμε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου ο Μπουκλάς σημάδεψε το δοκάρι, ο Κίτσας νικήθηκε από τον Σιδηρόπουλο και ο Φλώρος ευστόχησε στην τελευταία εκτέλεση χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

“X”Net-Πατσιαβούρας: Φλώρος, Σιδηρόπουλος, Δούλου, Κουκόλης, Πατσιαβούρας, Γιαουτζής 4, Ζούρκος, Τάνης, Συμπεθέρης, Σούκιας 1.

SmileMarket: Στεργιόπουλος, Θεοδώρου, Μπουκλάς 1, Δούκας, Πατατούκας 1, Κίτσας 1, Λαδάς 1, Ρόκος 1.

Τα δωδεκάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-3, 0-0 (παρ.), 4-3 (πεν.)

Τα πέναλτι: Πατατούκας 0-1, Γιαουτζής 1-1, Λαδάς 1-2, Συμπεθέρης 2-2, Μπουκλάς δοκάρι, Πατσιαβούρας 3-2, Κίτσας απόκρουση, Τάνης απόκρουση, Ρόκος 3-3, Φλώρος 4-3.

Vrettos Recycling Team-Bayern Ολομόναχοι5-3

“Πύρρειο” νίκη σημείωσαν οι VrettosRecyclingTeam, οι οποίοι επικράτησαν των BayernΟλομόναχων με σκορ 5-3 στο τελευταίο παιχνίδι της 2ηςαγωνιστικής της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης. Οι νικητές μπορεί να πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχασαν όμως τον αρχηγό τους Κυριάκο Βρεττό, ο οποίος τραυματίστηκε (ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό) και αποχώρησε στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Το γεγονός αυτό έδωσε αναπάντεχη τροπή στο ματς, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα οι BayernΟλομόναχοι “σφυροκόπησαν” την αντίπαλη εστία εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν (οι VrettosRecyclingTeamδεν είχαν ποδοσφαιριστή στον πάγκο για να αντικαταστήσουν τον τραυματία αρχηγό τους). Οι νικητές ωστόσο διατήρησαν την ψυχραιμία τους και παίζοντας έξυπνα εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη δύο λεπτά πριν το φινάλε με τον Ζωγράφο.

VrettosRecyclingTeam: Βρεττός Μπ., Βρεττός Κ. 1, Ζωγράφος 1, Κίτσας 2, Μουρατίδης 1.

BayernΟλομόναχοι: Δαληγκάρος Αλ., Δαληγκάρος Ν., Νεστορόπουλος Αχ. 2, Αγγελίνας, Νεστορόπουλος Δ., Νεστορόπουλος Σ., Λιλιόπουλος, Μανιόπουλος 1, Νεστορόπουλος Κ., Καρύπογλου.

Ταδωδεκάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-2

 

Now we move-move week-Βέροια-21-27/9/2015

Γνώρισε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στην άμμο

Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

 

Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “PremierLuxuryMountainResort” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.