Πρόκριση στους 4 του παιδικού πρωταθλήματος o ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ15- ΝΗΡΕΑΣ

Το Σάββατο 18/3 η ομάδα του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ15- ΝΗΡΕΑΣ αγωνίστηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου από την Ακαδημία του Απ. Παύλου για την ρεβάνς του πρώτου αγώνα της Β’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

"Στον πρώτο αγώνα (4/3) στο γήπεδο των Παλατιτσίων η ομάδα του Μακροχωρίου επικράτησε με 1-2 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οπού προηγήθηκαν νωρίς οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της αμυντικής μας γραμμής. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Χερίδη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα τέρματα αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα ο αντίπαλος με μια αντεπίθεση στο τέλος του παιχνιδιού να κλέψει την νίκη με 1-2.

Σύνθεση ομάδας (ΔΑΣΚΑΛΟΣ): Νταρλακώστας, Θυμιόπουλος, Υγρόπουλος, Μουστάκας, Δάσκαλος, Λαζεκίδης, Δελαντώνης, Παυλίδης Χρ, Βουδούρης, Χερίδης, Παυλίδης Γ, Γιαννουσόπουλος

Στον δεύτερο αγώνα (18/3) η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου με στόχο την νίκη με 2 τέρματα διαφορά, για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους 4 του πρωταθλήματος. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο από την αρχή με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Προς το τέλος του ημιχρόνου πέτυχαμε το γκολ μετά από σέντρα του Χερίδη και σουτ του Βουδούρη Α. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας και ισοφάρισε σε 1-1. Αν και με το τέρμα αυτό ο στόχος μας έγινε πιο δύσκολος, οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν και συνέχιζαν να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν ευκαιρίες και σε μία από αυτές καταφέραμε να προηγηθούμε ξανά με κεφαλιά του Βουδούρη και να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Ενώ ο ίδιος παίχτης λίγο πριν το τέλος του αγώνα σκόραρε πάλι με κεφαλιά, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και με αυτό τον τρόπο πήραμε την πρόκρισή για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος με σκορ 1-3", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Συνθεση ομαδας (ΔΑΣΚΑΛΟΣ): Ντιούδης, Κατσκαβέλης, Θυμιόπουλος, Τσομίδης, Μουστάκας, Λαζεκίδης, Δελαντώνης, Χερίδης, Βουδούρης, Παυλίδης Γ, Γκιλιόπουλος, Λούτσης, Υγρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Γιαννουσόπουλος, Παυλίδης Χρ, Μπισιρόπουλος, Παπαστεργίου.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα διεξαχθεί αυτή τη βδομάδα, όπως επίσης και οι ημερομηνίες των αγώνων.