Στον Ολυμπιακό ο Πάρης Ντουμάνης του Νηρέα Βέροιας

Ntoymanis-Paris2

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς θα ανήκει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πάρης Ντουμάνης του Νηρέα Βέροιας. Ο πρωταθλητής Ελλάδος ένα χρόνο σχεδόν παρακολουθούσε τον 15χρονο μεσοεπιθετικό της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας και αφού τον πέρασε από δοκιμαστικά τεστ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μετά από εισήγηση του Γιώργου Αμανατίδη και των συνεργατών του στο σκάουτινγκ, κατέθεσε πρόταση απόκτησής του.

Ο Πάρης Ντουμάνης που ξεχώριζε για το ταλέντο του και με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας, θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τους πρωταθλητές να παρέχουν στον νεαρό ποδοσφαιριστή όλα τα εφόδια προόδου, όπως εκπαίδευση, διαμονή, σίτιση και φυσικά βελτίωση του αγωνιστικού του ταλέντου. Ήδη ο Ολυμπιακός έστειλε τα συμβόλαια στην διοίκηση του βεροιώτικου συλλόγου προς υπογραφή, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας Νίκος Γκόγκος, αναφερόμενος στον Πάρη Ντουμάνη είπε πως «η μεταγραφή του Πάρη στον Ολυμπιακό, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει, αλλά παράλληλα και της δουλειάς που γίνεται στην Σχολή της Βέροιας. Στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε τα ταλέντα, να βελτιώνουμε τις όποιες αδυναμίες και να κάνουμε καλύτερους χαρακτήρες. Νομίζω ότι η πορεία του παιδικού τμήματος στον τελικό του πρωταθλήματος, αλλά και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στη Α2 κατηγορία, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια και πάλι στον Πάρη και καλή επιτυχία».