Στην Μελίκη ο τίτλος του υπεπρωταθλητή Α2 ερασιτεχνικής

Ο Φίλιππος Μελίκης είναι ο υπερπρωταθλητής της φετινής Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας στον σημερινό αγώνα με σκορ 3-2 τον πρωταθλητή του Β' ομίλου ΑΟ Μαρίνας.

Το σκορ άνοιξε για τη Μαρίνα ο Μπούγκαρτζιτς στο 13ο λεπτό με κοντινό πλασέ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μελίκη έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ του Μαμουτόπουλου.

Στο 53' ο Πιτσάβας έβαλε μπροστά τη Μελίκη με 2-1, ενώ στο 56' ο Ανδρίτσος με πέναλτι έγραψε το 3-1 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Δήμου στο 72ο λεπτό, αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 62' λόγω αποβολής του Τσέου με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο.

Μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης έκανε τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Χρυσάνη και Χριστοδούλου.

ΜΕΛΙΚΗ: Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος (54' Καμπάς), Τσαντεκίδης, Μαμουτόπουλος (76' Κούτλας), Ντόβας, Κατσαμπελίδης, Μελιόπουλος, Ανδρίτσος (86' Τσιλίκας), Τσιανόπουλος, Τεγούσης, Πιτσάβας (90' Λουκανόπουλος).

ΜΑΡΙΝΑ: Αντιφάκος, Μπόφτσης Μ. (76' Τεζεψίδης / 86' λ.τ. Στυλιανού), Γκότσης, Νίκου, Σαρακατσιάνος, Δήμου (89' Καραγκούνης Ε.), Μπούγκαρτζιτς (84' Καραγκούνης Π.), Πουτακίδης, Τσέος, Μισαηλίδης, Παπαδής.

Πηγή: https://www.kerkidasport.gr