Μοιράστηκαν τους βαθμούς Μονόσπιτα και Βαρβάρες

Ισόπαλη αναδείχθηκε, στον εκτός έδρας αγώνα, η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδας Μονόσπιτων, το απόγευμα της Κυριακής 17/1/2016 για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 2 – 2.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση με επιθετικές διαθέσεις, αλλά ο αντίθετος δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των επιθετικών των φιλοξενουμένων. Στο 14' καλή ευκαιρία για τον Αστέρα με σουτ του Σερασκιέρη από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Χωλόπουλου. Επόμενη καλή ενέργεια στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36' οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση αλλά στο σουτ του Χατζηγεωργίου η μπάλα πέρασε άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία στο 41' του Αντωνιάδη που έφυγε μόνος από πλάγια θέση αλλά στο δυνατό σουτ που δοκίμασε σε κενή εστία η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χωλόπουλου. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, την εκτέλεση ανάλαβε ο Χατζηγεωργίου και με απευθείας χτύπημα την έστειλε μπάλα στα δίχτυα του Μαυρίδη.

Παρόλο που η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε με την έναρξη της επανάληψης να ισοφαρίσει σε 1 – 1 , στο 46', με πλασέ του Αλεξανδρή από το ύψος της μικρής περιοχής δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στους παίκτες του Αστέρα και στο 53' κέρδισε τη μπάλα ο Χατζηγεωργίου από το Ρηγόπουλο, στο ύψος της περιοχής και με σουτ από πλάγια θέση την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 2 – 1.

Στο 57' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ του Χατζηγεωργίου, μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε θεαματικά ο Μαυρίδης. Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκαναν οι «πιτσιρικάδες» του Αγροτικού Αστέρα στο 73' και έφεραν το παιχνίδι πάλι στα ίσα, με εκτέλεση κόρνερ του Ρηγόπουλου , έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Αντωνιάδης στη μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα αφού προηγουμένως χτύπησε σε σώματα αμυντικών.

Η τελευταία καλή ενέργεια έγινε στο 78' για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Παπαδόπουλου σε κενή εστία αλλά αυτή πήγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή με καλή κυκλοφορία της μπάλας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί το νεανικό σύνολο που υπάρχει στον Αστέρα και η συμμετοχή αθλητών που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ (Άγγελος Μίλης): Χωλόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Παυλίδης Ν., Χατζηγεωργίου, Τρούπκος, Παυλίδης Ι., Αγγελίδης, Μίλης Ν. (88' Λουμπουρδής), Ζούρας (68' Τουλουμτζής), Κώτελης, Παπαδόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευαϊδης (80' Σουλιώτης), Ζέρβας, Δήμου (λτρ. 46' Γαλάνης), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης, Αλεξανδρής (92' Κοντογιάννης)

Διαιτητής του αγώνα κ. Παυλίδης Χ. με βοηθούς κ. Γαβρά Γ. και Κελεσίδη Μ.