Νηρέας Βέροιας: Με Ακαδημία το ανδρικό, με Νάουσα το Παιδικό

nireas-doxa naoysas

Έκτη στροφή στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο «Δημ. Βικέλας», θα διεξαχθεί ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Η τυπικά γηπεδούχος Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Βέροιας, δύο νεανικές ομάδες που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα και ποδοσφαιρικό ήθος.

«Εμείς στον Νηρέα δίνουμε μεγάλη σημασία στο ήθος των παικτών μας, καθώς δεν μας ενδιαφέρει μόνο να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά να είναι και καλά παιδιά και με αρχές. Γι αυτό άλλωστε και οι επιλογές μας σε προπονητικό δυναμικό σε όλα τα τμήματά μας, στις περισσότερες και εφικτές περιπτώσεις, προέρχονται από τον εκπαιδευτικό χώρο» δηλώνει ο προπονητής του Νηρέα Γιάννης Παυλίδης.

«Όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα με την Ακαδημία, εμείς θα παίξουμε αυτό που μπορούμε και είμαστε αισιόδοξοι πως θα βγούμε ωφελημένοι» καταλήγει ο Γιάννης Παυλίδης.

Με Νάουσα το Παιδικό

Αγωνιστική δράση έχουν και τα άλλα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος, η ομάδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, θα αγωνιστεί στη Νάουσα με την ομάδα του ΦΑΣ. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

Τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας ( μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό), θα αγωνιστούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ώρα προσέλευσης στις 10.00 π.μ. Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ..