Μεταγραφικός οργασμός και διπλές προπονήσεις στο Νηρέα Βέροιας

nireas-proetoimasia2015

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο ανδρικό τμήμα του Νηρέα Βέροιας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Όχι μόνο με τις διπλές καθημερινές προπονήσεις στις οποίες συμμετέχουν ανελλιπώς περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές μέσα σε ιδανικές συνθήκες και εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και με την προσθήκη παικτών.

Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας του Νηρέα, υλοποιείται σε πολύ καλό επίπεδο το πλαίσιο συνεργασίας με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια, αφού ήδη εντάχθηκαν στην ομάδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων οι νεαροί Πάνου Κωνσταντίνος, Τζίρος Κωνσταντίνος και Γκουτζιλίκας Οδυσσέας από την Κ17.

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται κι άλλες προσθήκες από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια και συγκεκριμένα με τρεις παίκτες από την Κ17 και ένας από την Κ20. Κοντά σ΄ αυτά τα νεαρά παιδιά, επήλθε συμφωνία και με τους εμπειρότερους Νίκο Φραδέλο, Ηλία Λαζό, Γιώργο Γράτσιανο, Χρήστο Θωμαϊδη και Γιώργο Ουλούμη.

Στόχος της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Νηρέα Βέροιας, είναι η εκπαίδευση και η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και πρόσφατα παραδείγματα υπάρχουν με την μεταγραφή του Πάρη Ντουμάνη στον Ολυμπιακό και των Αλέξη Σαφαρίκα, Θανάση Τσιότρα και Αρίστου Στυλίδη που εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.