Με στόχους ξεκίνησε η προετοιμασία του Νηρέα Βέροιας

Nireas-egkatastaseis

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την πίστη πως στη νέα αγωνιστική περίοδο θα υλοποιηθούν οι στόχοι, ξεκίνησε η προετοιμασία του Νηρέα Βέροιας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

«Πέρσι στον β΄ γύρο φάνηκε η δουλειά μας, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία. Φέτος πιστεύουμε πως θα έχουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος» δηλώνει ο προπονητής της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Γιάννης Παυλίδης και συμπληρώνει πως «ξεκινήσαμε την καθημερινή δουλειά μας με πολύ όρεξη και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας που είναι η ανάδειξη παικτών μέσα από τα παιχνίδια».

Οι προπονήσεις στο Νηρέα είναι καθημερινές με την παρουσία περισσότερων των 20 παικτών, σε πολύ καλές συνθήκες που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας. Νέο, μέχρι στιγμής, πρόσωπο είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Πάνου ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Κ17 της ΠΑΕ Βέροια, με την οποία αναπτύσσεται συνεργασία. Εντός των ημερών αναμένονται να γίνουν κι άλλες προσθήκες νεαρών παικτών, ενώ η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε επαφές και με δύο-τρεις έμπειρους παίκτες που θα κληθούν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα και τους μικρότερους συμπαίκτες τους.

Μεγάλη απώλειες για το Νηρέα Βέροιας, είναι ο Πάρις Ντουμάνης που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και ο Αλέξης Σαφαρίκας που μετακόμισε στην Κ17 της ΠΑΕ Βέροια. Απώλειες αγωνιστικές μεν, αλλά και ικανοποίηση που έκαναν το παραπάνω βήμα για την ανάδειξή τους, αφού αυτός είναι ο στόχος της βεροιώτικης ομάδας.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι από το Νηρέα Βέροιας καλούνται παίκτες οι οποίοι έχουν φιλόδοξους στόχους για διακρίσεις και όραμα, για μια σημαντική ποδοσφαιρική πορεία, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά.