Διαβεβαιώσεις για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νάουσας έλαβε ο Λ. Τσαβδαρίδης από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

tsavdaridis gga

Μια πολύ σημαντική είδηση ανακοίνωση στον πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα κ. Μπέκα, στα μέλη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου της Νάουσας, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του. Ο κ. Τσαβδαρίδης ανέφερε ότι, στη συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανό, έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του 2015 η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του ΔΑΚ Νάουσας.

Μια εξέλιξη η οποία σίγουρα χαροποιεί τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους αθλητές των σωματείων, οι οποίοι χρησιμοποιούν το γήπεδο. Ο κ. Τσαβδαρίδης ευχήθηκε επίσης η ιστορική ομάδα της Νάουσας, αξιοποιώντας το έμψυχο αθλητικό δυναμικό της περιοχής, να έχει ανάλογη πορεία με αυτή της προ εικοσαετίας, όταν και ανήλθε στην Α΄Εθνική κατηγορία.