Πρόταση μομφής των Τρικάλων σε Ματσούκα

Από τα Τρίκαλα ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μετά το χθεσινό Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, που ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε μετά τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα προ δύο περίπου εβδομάδων στο γήπεδο της Αγκαθιάς, αναμέναμε η λογική να γίνει πράξη και για λόγους ευθιξίας ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας να υποβάλει την παραίτηση του. Αντ’ αυτού εμφανίστηκε σαν σωτήρας, προσβάλλοντας ακόμη μία φορά την κοινή λογική και τη νοημοσύνη μας.

Κατόπιν τούτου και επειδή η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί, από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος είναι προφανές ότι βλάπτει σοβαρά με τις πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όντας ακατάλληλος για τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ Ημαθίας, αδυνατώντας να ανταποκριθεί με επάρκεια, υπευθυνότητα και σύνεση στα καθήκοντά του, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στην άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και καταθέτοντας πρόταση μομφής, η
οποία προσυπογράφεται από την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Ε.Π.Σ Ημαθίας που θέλουν επιτέλους το ποδόσφαιρο του νομού μας να προχωρήσει μπροστά".