Φωτιάδης: "Είμαστε με την πλευρά Γραμμένου"

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε με την πλευρά Γραμμένου».

«Αλλάζουμε, τώρα με τα νέα παιδιά στο συμβούλιο. Επί 7 μήνες έδωσαν μεγάλο αγώνα να ανατρέψουμε το κάστρο του Καραμελίδη. 22 χρόνια κρατούσε όρθιο τον Γκιρτζίκη.

Έπεσε και ήταν από τα πιο δυνατά κάστρα της ΕΠΟ. Ζήτησα να είναι όλοι μια μεγάλη οικογένεια και να βοηθά ο ένας τον άλλον. Όλοι μαζί...

Ο κύριος Καραμελίδης δε μου τηλεφώνησε για συγχαρητήρια. Παρότι φίλος μου. Άλλο η γνωριμία και άλλο η εκλογική διαδικασία.

Δεν τον παρεξηγώ, έχει τα δικαστήρια και δεν πειράζει συγχωρώ όλους. Ζήτησα και αυτοί που ήταν απέναντί μου. 54 σωματεία από τα 61 ξέρεις τι θα πει;

Είμαστε με την πλευρά Γραμμένου. Ξεκίνησα με τη συμμαχία ΠΑΟΚ ΑΕΚ. ΠΑΟ.

Ξέρω τον Μελισσανίδη από 12 χρονών. Είχε κάνει ο πατέρας του μεγάλες δωρεές στην Παναγία Σουμελά. Μεγάλος ευεργέτης. Έκανε έναν ξενώνα 7όροφο που κόστισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Στη μνήμη του πατέρα του που είναι θαμμένος πάνω στην Παναγία Σουμελά. Ο πατέρας του ήρθε από την Αργυρούπολη του Πόντου.

Αλλά και με τον Ιβάν γνωρίζομαι. Ψυχούλα, είναι ψυχούλα. Μόνο Ποντιακά μιλάμε με τον Σαββίδη. Πολύ καλός άνθρωπος.

Προσπαθούμε και εμείς ως Ημαθία και ο Γραμμένος να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Αν και αυτός κάνει τα ίδια πρέπει να σηκωθούνε να φύγουμε."