Φιλική νίκη της Νάουσας με τρία γκολ του Καφέ

kafes simpethe papata

Νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα στο φιλικό της Τετάρτης με τον Ηρακλή Άσπρου, σε έναν αγώνα όπου η γηπεδούχος ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 και αυτό του δευτέρου, που έκανε την ''ανατροπή'' και με 3 γκολ του Δημήτρη Καφέ, έγραψε το τελικό 3-2.Για τον ΦΑΣ αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτες :

Μπουμπουλέντρας, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ.,Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Ιωαννίδης, Μουρίκι, Συμπεθέρης, Κοσμάς, Παρθενόπουλος. Στο 2ο μερος αγωνίστηκαι και οι : Καφές, Αδαμίδης, Βλαχοδήμος Α., Νίκου, Πέιος, Κερμανίδης.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 30/08 με τον Αχιλλέα Νάουσας.

Οι μεταγραφές

Ξεκίνησαν προπονήσεις την Τρίτη και Τετάρτη, οι Δημήτρης Καφές και Σπύρος Σταματέλος αντίστοιχα. Με την προσθήκη και του νεαρού στόπερ Αρμάντο Τσέλα,το ρόστερ δείχνει να ολοκληρώνεται.

Η πρώτη προπόνηση των παιδικών τμημάτων του ΦΑΣ Νάουσα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/8 στις 10:00 στο ΔΑΚ Νάουσας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Κοτσιάμπαση. Παρακαλούνται οι νεαροί αθλητές,οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2000-2001 και 2002-2003, να έχουν μαζί τους ρούχα προπόνησης. Οι γονείς μπορούν να έρχονται για εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου, στο ΔΑΚ της πόλης, καθημερινά 6-8 μ.μ. ,και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977229083 για τυχόν απορίες, Σημειώνεται ότι τα τμήματα υποδομής θα λειτουργούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με ικανοποιητικούς ρυθμούς,από τα μέλη της Διοίκησης και τα γραφεία του συλλόγου. Τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 40 ευρώ για την κερκίδα και στα 100 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις.