Στο Μακροχώρι ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης

zaxarioudakis

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης. Ο 19χρονος μέσος (1/9/1995) συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας με την οποία προπονείται εδώ και μέρες.

Ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας Βέροιας ενώ την πρώτη του εμφάνιση στην Α1 την πραγματοποίησε με την ομάδα της Πατρίδας. Στην συνέχεια πήγε στον ΠΑΣ Λευκαδίων όπου έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στην Δ' Εθνική. Ακολούθησε την σεζόν 2011-12 η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας η οποία εκείνη την σεζόν ήταν στην Δ' Εθνική με τις εμφανίσεις του να τραβούν τα βλέμματα του Άρη οπού έπαιξε για 1,5 χρόνο στην Κ20 ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν στέλεχος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ο 19χρονος μέσος δήλωσε αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας: "Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα αυτή πρόκληση που ανοίγετε μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Γ' Εθνική. Πιστεύω πως μέσα από την σκληρή δουλειά στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας".