Φιλική νίκη του Διαβατού επί της Αγίας Βαρβάρας

diavatos varvares

Φιλική νίκη επί της Αγίας Βαρβάρας σημείωσε ο Διαβατός με 2-1. Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Διαβατού και τρίτο για τον Αγροτικό Αστέρα το σημερινό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία για πειραματισμούς και δοκιμές. Ο Σάββας Αβετίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Πολύ καλή η αναμέτρηση με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές φάσεις στις δυο περιοχές. Αξίζει να σημειωθούν οι παρακάτω φάσεις :

Στο 7' ο Οικονόμου Α. έδωσε πολύ καλή πάσα στον Κατσαπελίδη, στην πλάτη της άμυνας του Διαβατού, αλλά ο τελευταίος έχασε την ευκαιρία και πλάσαρε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι λίγο άουτ. Στο 40' ο Σπανός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.

Στο 60´ με καλή ατομική ενέργεια και καλό σουτ έξω από την περιοχή ο Τέτος ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 75' μετά από μπαλιά στο χώρο του κέντρου φεύγει ο Φεζουλάς σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά το πλάσε που δοκίμασε πέρασε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθεί η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 77΄ έφτασε η μπάλα στην άμυνα του Αστέρα αλλά ο Καρατάσιος κέρδισε την μπάλα από τον τελευταίο παίκτη των φιλοξενούμενων και πέτυχε το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Παγγούρας): Δημόπουλος, Κοστογλίδης, Ασλάνογλου, Μπαζούκης, Φαρμάκης, Τσακαλίδης, Αρβανιτίδης, Σπανός, Τζιάλης, Χασάν, Καρατάσιος. Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Λιλιόπουλος, Βοργιατζίδης, Ορτατζόγλου, Βράνας, Μανιόπουλος, Κλάψης, Πάτρας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Αβετίδης): Λίκα, Τέτος, Αβετίδης, Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Χολέβας, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Σαμψωνίδης, Χάμπαλης, Κατσαπελίδης. Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Τσανασίδης, Χειμωνίδης, Κοτσογιαννίδης, Ζέρβας, Τσιώμος, Σουλιώτης Γ., Σουλιώτης Α., Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Τσαουσίδης, Μανώλας, Γκιάλπης, Φεζουλάς.