Η Αλεξάνδρεια ευχαριστεί Διαβατό, καταγγέλλει Πετρίδη

alexandria 6

Από την ΑΕ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Διοίκηση της ομάδας του Aτρόμητου Διαβατού για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, και η ποδοσφαιρική ομάδα στο μεταξύ μας αγώνα που διεξήχθη στις 30/01/2016.

Εξαίρεση φυσικά αποτελεί ο «προπονητής» του Διαβατού του οποίου την συμπεριφορά το λιγότερο που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε είναι απαράδεκτη. Ο κ. Πετρίδης από τις 1:30 με το που έφτασε η αποστολή της ομάδας μας στο γήπεδο ήταν ο μοναδικός που έβριζε και προκαλούσε παράγοντα και παίκτες της ομάδας προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα. H συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όταν έφτασε στο σημείο να «πιάνει» διάλογο με φιλάθλους της ομάδας μας μιλώντας με απρεπείς χαρακτηρισμούς καθώς και το όταν όρμησε στον πάγκο μας και απωθούσε με τον πλέον άκοσμο τρόπο τόσο τον παρατηρητή του αγώνα όσο και τους τους παίκτες μας , λες και αυτοί τον έφταιγαν, γεγονότα που αποδεικνύονται σε όλα τα ΜΜΕ που έχουν καλύψει τον αγώνα. Αυτές οι συμπεριφορές και οι χαρακτηρισμοί (..θα σε βρω έξω και θα σε πυροβολήσω , θα σου σπάσω τα πόδια εσένα και την οικογένεια σου...) αν μη τι άλλο μόνο ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν και δεν αρμόζουν στο ύφος και του ήθος που πρέπει να υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνεχεία στην προσπάθεια της ομάδας και πάνω από όλα υγεία στους παίκτες σας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν με τον τρόπο τους".