Η Αλεξάνδρεια έκοψε την βασιλόπιτα

vasilopita 2016

Εν μέσω «ζεστής» ατμόσφαιρας και οικογενειακού κλίματος η Αλεξάνδρεια έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Τους παίκτες ,τα μέλη του προπονητικό team καθώς και όσους βρέθηκαν καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ουσταμπασίδης ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2016. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο παίκτης της ομάδας Νίκος Τσιρίδης που κέρδισε ένα ρολόϊ χειρός προσφορά του ταμία της ομάδας κ. Βασίλη Παπαεμμανουήλ, ένα σετ φόρμες προσφορά της ΕΠΣ Ημαθίας και 50€ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη καθώς και η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν : Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Καραμελίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Κρουστάλης. Επίσης ο δήμαρχος του Δ. Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ναλμπάντης , κ. Δελιόπουλος, κ. Κυτούδης , κ. Συρόπουλος ,ο κ. Κιρκιλιανίδης και ο κ. Θεοχάρης. Τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας και τον πρόεδρο κ. Μαστροδήμο.

"Ως διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, πράγμα που αποδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για τον σύλλογο μας. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους από τα αθλητικά σωματεία που βρέθηκαν επίσης κοντά μας , τον Παοκ Αλεξάνδρειας και το τμήμα μπάσκετ του Αλκέτα καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων Εστία Ρουμπλουκιωτών , Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και του Αμάραντου. Να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του café-bar Trocadero για την άψογη φιλοξενία" αναφέρει η ανακοίνωση της Αλεξάνδρειας.