Ειρηνούπολη - Νάουσα: Το δοκάρι, οι χαμένες ευκαιρίες, το πέναλτι και η αμφισβητούμενη φάση (video)

Η Ειρηνούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής της Α1. Επικράτησε 1-0 με κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζούρκος στο δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, χωρίς ρυθμό και δίχως πολλές φάσεις. Περισσότερο κούρασε τους φιλάθλους που σχεδόν γέμισαν το γήπεδο της Ειρηνούπολης για να δουν τις δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ας δούμε μαζί, με τα βίντεο που εξασφάλισε ο "Πληροφοριοδότης", πώς κύλησε το ματς και πώς φτάσαμε στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 24'. Αρχικά ο Έξαρχος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην συνέχεια ο Συμεωνίδης σούταρε στο δοκάρι. Δείτε το βίντεο:

Η Νάουσα, απάντησε λίγο πριν το ημίχρονο, στο 39'. Στην μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, είχε μια καλή κεφαλιά του Ζούρκου, από στημένη φάση, η οποία πέρασε λίγο άουτ. Δείτε την φάση:

Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου κακό, ποιοτικά και χωρίς πολλές φάσεις. Η φάση που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 70'. Ο Έξαρχος ανατράπηκε από τον Ιωακειμίδη, ο Συμεωνίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής Βρέσκας δεν μέτρησε το γκολ. Έδειξε πέναλτι και αντί να αποβάλει τον τερματοφύλακα της Νάουσας έδειξε κίτρινη κάρτα. Δείτε το στιγμιότυπο:

Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα από τον Ζούρκο και έγινε το 1-0. Δείτε το πένταλι:

Η Νάουσα πίεσε για την ισοφάριση και στο 80' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Ο Βλαχοδήμος μπήκε στην περιοχή μόνος αλλά πλάσαρε άουτ.

Λίγο πριν το τέλος, είχαμε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Ναουσαίων. Ο Καφές πάσαρε στον Λαμπριανίδη, αυτός ανατράπηκε από τον Πετκάκη στην προσπάθεια του να μπει στην περιοχή και ο διαιτητής Βρέσκας έδωσε φάουλ. Οι της Νάουσας ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης μπήκε μέσα. Δείτε την φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: