Με Κώστα Χαραλαμπίδη η 5η ημέρα του Veria Basketball Camp

hmera 5h 179

Συνεχίστηκαν για 5η ημέρα οι προπονήσεις των νεαρών αθλητών που συμμετέχουν στο Veria Basketball Camp 2015 που διεξάγεται στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Το παιχνίδι ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας ως επιβράβευση της πολύ σκληρής δουλειάς όλης της εβδομάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια ατομικά και ομαδικά γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά στην διάρκεια του διαλείμματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης απευθυνόμενος στα παιδιά είπε : «Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας. Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία σας δεν είχα την τύχη να υπάρχουν οργανωμένα camp, και εν μέρει σας ζηλεύω που βρίσκεστε σ' ένα τέτοια περιβάλλον, με τους προπονητές, με ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και ήρθαν εδώ για να σας δείξουν κάποια πράγματα, όχι τα μυστικά γιατί μυστικά δεν υπάρχουν αλλά να διδαχθείτε και να μάθετε τεχνικά χαρακτηριστικά του μπάσκετ. Και βλέπω ότι για να είστε εδώ καλοκαιριάτικα, με τόσο ζέστη αγαπάτε πολύ το μπάσκετ. Επίσης μέσα από το camp θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερους φίλους, θα μάθετε τι σημαίνει ομάδα, τι σημαίνει ομαδικό πνεύμα, τι σημαίνει συμπαίκτης, την αυτοπειθαρχία, την υπακοή στους προπονητές γιατί ο αθλητισμός δεν είναι να πάρω μια μπάλα και να κάνω ντρίπλες και να σουτάρω, είναι όλα τα προηγούμενα που σας ανέφερα. Αυτό που θέλω να σας τονίσω είναι ότι για να πετύχετε σας αθλητές, σαν μπασκετμπολίστες πρέπει να δουλεύετε συνεχώς και να θυμάστε ότι η ζωή ενός αθλητή δεν περιορίζεται μέσα στο γήπεδο αλλά κτίζεται και εκτός αυτού. Δηλαδή το τι θα φάω, πόσο θα ξεκουραστώ τα οποία είναι πολύ βασικά για τον αθλητή.»

Τελετή Λήξης

Αύριο (21/6) το camp θα ολοκληρωθεί με μια ανοικτή εκδήλωση σε όλους (αθλητές, γονείς κλπ) με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 ενώ ΔΕΝ θα υπάρχει λεωφορείο για την μετακίνηση των παιδιών προς και από το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Καλούνται όλοι οι γονείς των αθλητών να είναι ντυμένοι με αθλητικά ρούχα ώστε αν επιθυμούν να συμμετέχουν στα διαγωνιστικά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά.