Ξεκίνησε το Veria Basketball Camp

camp hmera 1h 143

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Veria Basketball Camp 2015 που διεξάγεται στους χώρους του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και διοργανώνουν ο Τσαρτσαρής Κώστας και Παπαμακάριος Μανώλης σε συνεργασία με τον Φίλιππο Βέροιας και τον Δήμο.

Οι νεαροί αθλητές προσήλθαν στους χώρους του γηπέδου στις 08:45 και αφού ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας και τους βασικούς κανόνες του camp χωρίστηκαν σε ομάδες και κατευθύνθηκαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου όπου εκεί εκτέλεσαν ασκήσεις (ζέσταμα) που είχε ετοιμάσει ο Christos Michailov και η ομάδα του.

Στην συνέχεια οι αθλητές πάντα σε ομάδες ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών (πάσα, ντρίμπλα, σουτ, λει-απ κλπ) έχοντας μεγάλο ενθουσιασμό. Τα παιδιά ήδη από την πρώτη ημέρα γνώρισαν αρκετά μυστικά του μπάσκετ από τους Κώστα Τσαρτσαρή και Μανώλη Παπαμακάριο οι οποίοι συνεχώς έδιναν οδηγίες, συμβουλές και διόρθωναν ενώ στο τέλος συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά στα διαγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Διατροφολόγος Ιωάννης Ανθούλας ανέλαβε κατά την διάρκεια του διαλείμματος να ενημερώσει τα παιδιά για τους σωστούς τρόπους διατροφής και ειδικά πώς πρέπει να τρέφεται ένας αθλητής.

Ομιλία από την «Πρωτοβουλία για το παιδί»

Στα πλαίσια του Veria Basketball Camp 2015 έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη στις 18:30 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο από τον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ενημερωτική ομιλία με θέμα «Bullying: Πρόληψη και αντιμετώπιση» και σας προσκαλεί να συμμετέχετε.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook
(http://www.facebook.com/veriacamp)