Νοσταλγία: Ποια ομάδα πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό

Ένα πολύ δυνατό παιχνιδι που δεν άφησε παραπονεμενους τους φιλάθλους, έγινε για τον 1ο ημιτελικό του τουρνουά Νοσταλγία, χθες Τρίτη στις 21:15 στο Γήπεδο της Εληας, όπου οι Dalton's κέρδισαν τους Bad. Boys με σκορ 54-65.

Δύο διαφορετικά ημίχρονα για τα κακά παιδιά του Μπακαλιδη, που πάλεψαν για το όνειρο προηγούμενοι στο ημιχρονο, αλλά μετά έμειναν από δυνάμεις. Παρά το κακο 1ο δεκάλεπτο δεν πτοήθηκε η ομάδα και με μπροστάρη τον μαθητή Λυκείου Λιακοπουλο έκανε ένα επιμέρους σκορ 21-10 στο 2ο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη. Ο Παπαδοπουλος πήρε την σκυτάλη στο σκορ μαζί με τον Δουλαλα, οι Γαβριήλακης και Πολυμερης κατέβασαν ριμπαουντ, αλλά επηλθε η κούραση σε συνάρτηση με 2 τραυματισμους παικτών και κατέρρευσαν στο 4ο δεκάλεπτο. Ένα ακόμα παιχνίδι για τα κακά παιδιά στον μικρό τελικό της διοργάνωσης όπου θα αναμετρηθούν για την τρίτη θέση των μεταλλίων.

Το πίστεψαν παραπάνω οι δραπέτες του Καραθανάση και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο που οδηγεί στον τελικό. Μπήκαν δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο και πήραν κεφάλι στο σκορ φτανοντας σε επιμέρους 11-2 χαρης σε έξι συνεχόμενους ποντους από τον αρχηγό Σιασιο. Ένα καταστροφικό 2ο δεκάλεπτο όμως τους έβγαλε από την θέση του οδηγού. Δεν τα παράτησαν όμως με μπροστάρη τον Κλωνάρα και τον αφυπνισμένο Καραθανάση Junior έκαναν σταδιακά την ανατροπή. Τρομερός και ο Καραγιαννοπουλος που πήρε επιθετικά ριμπαουντ και τα μετουσίωσε σε πόντους.

DALTONS : (προπονητής Καραθανάσης Δ.) Πετρόπουλος 2 , Καραθανάσης Φ. 18 (1), Καραθανάσης Δ. 2, Σιάσιος (αρχ) 12 (1), Αχτσής, Μπογδαμπείδης Ν., Παπαγιάννης, Καραγιαννόπουλος 10, Στογιάννος 2, Μπογδαμπείδης Γ. 4, Κλωνάρας 15, Μπογδαμπείδης Σ.

BAD BOYS : (προπονητής Μπακαλίδης) Γώγος 2, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος 18 (3), Στικας, Μιχαηλιδης 1, Δούλαλας 10 (2)Γαβριήλακης 2, Πολυμερης 2, Λιακόπουλος 13 (1), Πουσατίδης 6, Μπακαλιδης